Dinko Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zanimaju me iskustva sa raznim markama diskova i pločica..ove koje sad imam su obične iz trgovine auto dijelova i doče me glave jednom jel se doslovno zapale nakon par kočenja..budu tamno ljubičaste i slabo koče... e sad pišite šta god ste probali, di ste kupili, kolko para itd...
Dinac Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ima tolko topica otvorenih na temu kombinacija plocice+diskovi da mislim da netreba jos jedan
Dinko Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 tražio sam, nisam našao ništa konkretno...daj neki link pa se ovo može obrisat..:thumbsup:
Vlado206 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Raptor6767 s foruma javi mu se... on drzi ATE, trw, i svasta... mislim da bi s tim mogo bit zadovoljan:)
Sunstorm Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 svaka preporuka za raptora (renea)... odličnu ponudu mi je složio, i prezadovoljan sam kočnicama...
Risbo Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ja ti mogu ponuditi OMP, samo mi reci detalje o autu za koji trebaš...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now