obie Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 (edited) evo sada je sve kako treba! sve radjeno ovako kako je obie napisao razlika se osjeti ali nije ovako kako pisete na nizim nego u trecoj, cetvrtoj i slabije u petoj dosta brze leti u vise i jace navlaci smijesan mi je podatak je dobio s tim 18ks ali da je dobio nesto je decko koji nije ovdje na forumu ima isti problem ali ga nije uspio rijesiti resetiranjem... :thumbsup: postao sam pravi tjuner.... haha a di si sad Hic, a? :lol: to mi je jos daaaavno DarioV iskopa kad sam ja mijenjao K&N filter. tako najbrze pobere parametre Edited February 18, 2010 by obie Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Evo, i ja sam danas stavio CAI od ATP-a. Kako je bio odspojen od akumulatora cca sat vremena, radio sam na slijedeći način. 1. Dao kontakt 5 minuta 2. Bez isključivanja kontakta nakon 5 minuta upalio auto i ostavio da radi cca 5 minuta 3. Nakon toga napravio krug 20-30 km. Šta sam primjetio u prvih par kilometara vožnje: a) 1, 2 brzina - do 5000 okretaja mrtav, nakon toga podivlja b) slabije ubrzava c) mirnije radi Nakon 25km, auto je počeo jednako povlačit u svim brzinama. Usudio bih se reći da ide nešto slabije, ali vjerovatno radi toga što je vani 10°c, a do prije tjedan dana je znalo biti -10°c. Kada se stišće gas čuje se kako se turbina okreće, a kada se pusti gas VUUUŠ. Jedva čekam da se spuste temperature, pa ću vidjeti. Što se tiče problema - molim one kojima se da, neka obrate pozornost na thread koji sam započeo ( Q: Atp - cai - tfsi ), pa neka pomognu ako znaju - hvala - http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=15895&highlight=ifrancuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now