Jump to content

Merc 160 CDI i loža? Ide li to? :-P

Recommended Posts

bas bih volio da te ćopi murja i uzme ti auto

Oh, još jedan kojeg sam previdio.. Hvala, imat ću to na umu; jebeš neprijatelje uz prave prijatelje. Ili tako nešto. Sreća pa ni to nismo.

FFS

BTW A-Klasa, 200.000 km i 11 godina stara.

Edited by Stepp

bezveze :doh::doh:

:lol::lol::lol:

Anyhoo hvala svima na odgovorima; neki su pomogli, e neki mi mogu posaugati patkicu. Svakako.

Radilo se o A-klasi iz 1999 sa preko 200.000 km i 200.001 greškom -- ne o brabusu; da nebi krivo shvatili. Ovaj topic može u dalje pizdu materinu. U kojoj već ionako je. :cool:

Tomi? Would you lock this dear?

23533_merceda.jpg

stepp , CDI je common-rail , ja se nebi zajebavao s lozom jer neznas kolko smeca ima, u najboljem slucaju mogu nastradat filtri prijevremeno

edit:

nebi cak ni tocio obican dizel u to

Na običan dizel je već prošao dobrih 160.000..

gle..moje mišljenje je pošto mi je to posao da jednokratno ti i nebu ništa ali ja je osobno nikad nebi stavljao u auto a pogotovo ne noviji tipa fabie RS jer to kaj buš uštedio na gorivu češ kasnije dati kroz dize,servise,sjeban motor..loža je puno lošije kvalitete od diesela a o eurodieselu(euro5) da ne govorim....kolega s posla tanka u a3 110 konja ložu i čipan je ali na autoputu mu neide više od 180 dok s npr eurodieselom prek 200 potegne..

Ništa novo.

Mah mislim da će ipak lož čekati drugu zimu i grijanje.. Mene je samo zanimalo da li ti CDI motori mogu podnijeti ćesme kao što ga podnose TDI i HDI (poznanik u 307 nikad još nije točio eurodiesel). Ionako imam pol tanka nafte u autu, a baš da bih nosio kanistere po gepeku, NFW..

Okej, hvala svima, adio.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...