Jump to content

check engine

Recommended Posts

mene više smeta što netko nije dovoljno uporan da dobije ono štop mu pripada, nego popusti i zaboravi.

Kod tog frajera za dobit lovu je moguce jedino da ga na to fizicki prisilis nikako drugacije.. a sada jel se isplati radi 250-300€,kako kome...

• Replies 79
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

pa onda se kod takvoga ne ide, i prije bilo kakvog posla se mora točno odrediti što se mže a što ne može nakon remapa.

mislim, meni je potpuno glupo nešto napamet radit bez da znaš što te čeka ako nisi zadovoljan ili bude problema.

pa onda se kod takvoga ne ide, i prije bilo kakvog posla se mora točno odrediti što se mže a što ne može nakon remapa.

mislim, meni je potpuno glupo nešto napamet radit bez da znaš što te čeka ako nisi zadovoljan ili bude problema.

Nije da on kaže da nece vratiti novce meni je rekao da hoce i uvijek kaže da hocu jedino kaj nema i uvijek mu treba neko platiti bas ovih dana...

Sada se vec zna iz par slucajeva da se kod takvoga nejde ali prije se nije znalo... barem ja nisam cuo...

ako citius stavlja grčke mape i ako se on nije uvjerio da ne valjaju zbog svih ovih situacija i uzročno-posljedičnih napada i sranja koja se pišu koja mu ruše imidž onda je stvarno glup :doh:

što čipate aute?

meni je trebalo 6 mjeseci da se odlučim i drhtao sam od straha...tako bi bilo i sa Hicom i sa SKN-om i OCT-om

koliko god neko tvrdio da je to pičkin dim ili obratno....zajebano je

meni je recimo na MPS-u bilo sve i još je savršenstvo......ima ljudi još kojima je tako....zar nije glupo radit nešto odlično i loše zajedno?

nije mi jasno?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...