Noci_jr Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 imam vectru 2.0di 82 ks.. 20dtl kod motora il tak nes Auto mi kad dodje u 3,4,5 na 3 iljade okretaja upali engine check i prestane punit u turbo...onda moram ugasit ..stat izvadit kljuc cekat da se ponisti i tak opet vozim se 130 nece brze bio na dijagnostici i ne javlja nikakvu konkretnu grešku. veli ovaj da moze bit problem u ventilu kaj je oznacen na slici ili na crijevu (ovom iz ventila do turba= koje mozda ima neku pukotinu ima ko kakvog iskustva.. ili zna di mogu kupit ovaj dio ..on veli da u servisu dolazi skup crijevo i ventil.. pa nek si nabavim s rabljenog razbijenog to.. savjet. anything Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 (edited) Čim ti se upali check engine stani sa strane i napravi dijagnostiku i točno ćeš znat u čemu je problem Evo ovako: http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm Koliko vidim, kod tebe je Siemens Simtec 56.5 ECU tako da gledaš zadnju tablicu skroz na dnu stranice Edited March 17, 2010 by Iggy_R Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Ak je EGR moze se ocistiti pa da dela kak spada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted March 17, 2010 Author Share Posted March 17, 2010 (edited) ma velim ti bio je na dijagnostici na servisu i tamo nis konkretno nije javio nešto oko toga al niš točno kaj je prešlo...no on nedaje nikakvu grešku u 1.2 i na leru.... ovaj mi je mjerio vakuume, svi su kak treba btw nema mog tamo?! ja imam dizla ovo su svi benzinci Edited March 17, 2010 by Noci_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Je li ti bila upaljena check engine lampica kad si došao u servis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted March 17, 2010 Author Share Posted March 17, 2010 je... al ga je on gasio dok je spajo ovu pa se ponistila greska valjda... a posto smo to radili off record.. ocito nish nije ocito kak treba.. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Zato sam ti i rekao da probaš ovo baš u trenutku kad se upali, besplatno je i jednostavno, a radi 100%, ja sam imao 2-3 greške i sve rješene ovom metodom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted March 17, 2010 Author Share Posted March 17, 2010 al nema mojeg motora na popisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 To nije EGR, nego po meni klapna koja se zatvara kad ugasiš motor (da se motor ljepše ugasi i ne ostane raditi kad je motor u banani)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now