SVEN Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Ja uredno krvav odlazim od bilo kojeg zahtjevnijeg šarafljenja .. jednostavno ne pazim na sebe, nema veze sa koncentracijom. Prije 3 tjedna završio u posjetu Draškovičevoj - tetanus cijepljenje i 2 šava na glavi, skalpirao se skoro na stražnji vezni lim Dobro pa ne sarafis po opelu :lol: E a kaj radite kad recimo onak lezite pod autom ili u bilo kojoj zahtjevnijoj pozi i ono zvoni mob i zove netko i ispituje za gluposti !? :lol: Meni je sam zao kaj imam iphon pa ga nemrem bacat bas tak al sam mislio investirat u neku 3210 samo za taj gust da mogu mob opizdit u zid kad me u takvom trenu netko nazove :naughty:
megane Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dobro pa ne sarafis po opelu :lol: E a kaj radite kad recimo onak lezite pod autom ili u bilo kojoj zahtjevnijoj pozi i ono zvoni mob i zove netko i ispituje za gluposti !? :lol: Meni je sam zao kaj imam iphon pa ga nemrem bacat bas tak al sam mislio investirat u neku 3210 samo za taj gust da mogu mob opizdit u zid kad me u takvom trenu netko nazove :naughty: ZNAČI, slušam melodiju koja svira i molim boga da čeka ovaj koji zove do kraja cijelu minutu jer me onda ta pjesma oraspoloži i nastavim i dalje pokušavat to već kaj hoću napravit al' uglavnom se to svodi na ili strgan neki dio ili sve vraćanje u original stanje i sutradan odlazak mehaničaru/kome već
meshin Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 E a kaj radite kad recimo onak lezite pod autom ili u bilo kojoj zahtjevnijoj pozi i ono zvoni mob i zove netko i ispituje za gluposti !? :lol: Ne javljam se.. šarafim po kolima, neka odhebe
SVEN Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Ne javljam se.. šarafim po kolima, neka odhebe Ja isto! Bas je fora vidjet onak u inboxu 5 sms-a i jedno 13 propustenih poziva :rofl:
Koko Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ako nije hitno (a uvijek je), ostavim za sutra. Ako mora biti gotovo, onda nema odustajanja, bez obzira na nedostatak alata, pokojeg dijela, potrebnu silu ili doba dana. Može nešto i puknuti, ali ići mora baš tad kad zamislim. Psovanje i ozljeđivanje su serijska oprema.
golfijaner Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Meni je na kraju najgore kad mi stari izgovori "A što to radiš?" i "Ne može to tako." :lol:
viktor04 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Meni je na kraju najgore kad mi stari izgovori "A što to radiš?" i "Ne može to tako." :lol: ajooooooooj :lol: tako je i kod mene i mog starog prije dok sam bio u Zg sam svaki drugi vikend išao na vikendicu i nešto "šarafio" čistio,mjenjao itd i onda stari dođe pa mi počne solit... više niš ne radim po autu,nemam di,nemam ni zašto,a ni neda mi se
SVEN Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Meni je na kraju najgore kad mi stari izgovori "A što to radiš?" i "Ne može to tako." :lol: Uh definitivno!!! Kaj je najgore kad posao zavrsim vidim da je on bio u pravu samo je to bio dulji i bolji način a ja sam htio na kraci i mozda nekvalitetniji to odradit..
JosipZG Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ja uredno krvav odlazim od bilo kojeg zahtjevnijeg šarafljenja .. jednostavno ne pazim na sebe, nema veze sa koncentracijom. Prije 3 tjedna završio u posjetu Draškovičevoj - tetanus cijepljenje i 2 šava na glavi, skalpirao se skoro na stražnji vezni lim :thumbsup: ja neznam ni kak se mijenja ulje bez da se negdje razderem i raskrvarim :doh: :drink: nerviram se jako rijetko, pošto uz rad najčešće pijem pivicu onda me smiruje :cice:
Ive_HF Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 ako ne ide milom ide silom porazbijam pol toga pa onda uspijem napravit i onda popravljaj
bojan25 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Distance su najgore za skidanje i uvijek treba na kraju lupat po njima šrafcigerom i čekićem ... rješenje je da se, prije nego se stave, namaže sve sa mašću ili uljem nekim gustim i onda samo skliznu dolje ! nisam nikad imao problema s njima a mazao sam ih jedino wd40 prije stavljanja...i po zimi su bile na autu i po ljetu i uvijek su same otpale dole..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now