Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znaci kako imam Bmw malo sam si gledao ove dijagnostike sto se nude i nije skupo stvarno...(a za svaki auto ima slicne stvari)

sada da pitam vas koji koristite to, sto da uzmem?

ovo

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35189

ili ovo

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16549

Prvo mi se cini puno zgodnije, ne trebam se jebati sa laptopom i tim stvarima, al me zanima koje su razlike? i dali ih ima uopce? znam da ovaj carsoft(2) vec koristi par ljudi, al jel jedina razlika u tome sto u 2-ki mozes pratiti live parametre? obadva bi trebala iscitavati greske i resetrirat(po meni to najbitnije)

znaci koja je razlika :dance3vs1:

tj vise me zanima ovaj prvi trenutno heh

Posted
koliko on dodje? za njega isto ide na laptop?

jel znas sto o ovom prvom, puno puno zgodnije izgleda?

a imaš ih na ebayu po par dolara :) + shipping

a gle zavisi šta radiš, možeš još i gt1

al uglavnom u inpi imaš punovi više mogućnosti i opcija nego u carsoftu, inpa ti je ubiti kopija orginal bmw diagonstike, carsoft kao može puno toga al kad to treba odradit onda nemože, inpa je u praksi dosta bolja

a te stand alone zaboravi to je smeće sve, ak oćeš pravio onda bosh kts

Posted

ma ne trebam profi nista, nego da si iscitam greske i sam promjenim i ponistim na kraju :D znaci za to nisu dobre ove stand alone jbg najzgodnije su haha

Posted
ma ne trebam profi nista, nego da si iscitam greske i sam promjenim i ponistim na kraju :D znaci za to nisu dobre ove stand alone jbg najzgodnije su haha

a mislim poništit greške možeš s bilo kojom čak i sa svakim univerzalinim alatom evo ja na novoj 7mici resetiram greške sa elm327, al šta upališ auto i te greške ti se ponovo vrate.. s ovim možeš puno više od toga, npr. resetirat airbagove, eneblirat opcije kojih nemaš, ulazit u druge module tipa abs, testirat senzore, očitavat eprome itd...

Posted

jel ti prodajes to? kada se kuzis u to, meni treba nesto ne skupo(do ovih cijena)

jer jedva hvatam elm, gt1 i te stvari...

Posted (edited)
jel ti prodajes to? kada se kuzis u to, meni treba nesto ne skupo(do ovih cijena)

jer jedva hvatam elm, gt1 i te stvari...

Pogledam i zbrišem ti sve greške ak hoćeš, naravno free of charge :lol:

Edited by Enkei
Posted
Pogledam i zbrišem ti sve greške ak hoćeš, naravno free of charge :lol:

dogovoreno, ako dodjem sa z3-em u zg prije nego mi dodje taj carsoft (uzeo sam necu plakat za 300kn :doh:) :) jer mjenja sam maf, pcv ventil i cini mi se da jos trebam lambda sondu samo neznam koji prvi ili drugu...pa se cujemo:notworthy:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...