Jump to content

Recommended Posts

Posted
sada da ja pitam jesi rjesio to? koliko ti uzelo?

mene zanima dal se moze kljuc napraviti po postojecoj bravi? nije za auto nego ko neki lokot(al nije lokot)

NE :thumbsup:

Posted (edited)
NE :thumbsup:

ma nemoj??:P

ako je neka normalna brava/lokot.. onda se može;)

ja ako sam dobro shvatio on bi dofurao Lokot/bravu(otključan-zaključan...nebitno) da mu on napravi ključ za to??

da to je moguče:dance3vs1:

Edited by Zivac2
Posted

i ne može se napravit ključ prema tome ;)

Može se rasturit cilindar i presložit i prema tome napravit novi ključ ali to je neka sasvim druga kombinacija.

Posted
ma nemoj??:P

ako je neka normalna brava/lokot.. onda se može;)

ja ako sam dobro shvatio on bi dofurao Lokot/bravu(otključan-zaključan...nebitno) da mu on napravi ključ za to??

da to je moguče:dance3vs1:

da upravo tako bi napravio...nisam zvao, zvat cu kada budem za zg isao...

Posted

Cilindar se mora presložit na novo i prema tom "novom" presloženom cilindru ti se napravi ključ

Bez preslagivanja se ne može ključ napravit tj. bez otvaranja cilindra

Posted
Cilindar se mora presložit na novo i prema tom "novom" presloženom cilindru ti se napravi ključ

ok...jel imas ideju kako ovaj cilindar se vadi? jel se moze vaditi ako nije otkljucan, jer cini mi se da ne :doh:

Posted

nema na čemu..nego od čega je to konkretno?

Imao sam po garaži nekih bravica i dijelova od BMW-a pa možda imam i ovo

Posted

pa jel bitan način na koji on dobije ključ za taj lokot???:P

nego jesi kada vidio da netko napravi ključ za npr vw, napamet, tj po sječanju??:rofl:

Posted
pa jel bitan način na koji on dobije ključ za taj lokot???:P

nego jesi kada vidio da netko napravi ključ za npr vw, napamet, tj po sječanju??:rofl:

Zbilja mi se ne da ulazit dublje u raspravu ali zbilja mislim da sam ipak malo više kompetentniji od tebe ako govorimo o ključevim, cilindrima, lokotima i sl. stvarima :thumbsup:

NHF

Posted

to ti je za z3, zastitna mrezica od vjetra...znaci kada skines krov da ti nemlati vjetar po vratu...

i to se moze zakljucat protiv kradje..imas ? :D

nemojte se klat vas dva sada...

Posted
Zbilja mi se ne da ulazit dublje u raspravu ali zbilja mislim da sam ipak malo više kompetentniji od tebe ako govorimo o ključevim, cilindrima, lokotima i sl. stvarima :thumbsup:

NHF

možda je moje zadnje pitanje zvučilo neozbiljno...ali ja sam bio JAKO ozbiljan!!

:thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...