Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Eto posto je sve ocitije da cu slagati auto koji sam razbio :doh: jer mi se to cini trenutno najisprativije... odnosno naci skolju od nekog 1.2 1.4 1.6 i neke stvari presloziti u nju

Zanima me s kojeg motora pase getriba sa zvonom na 1.6 16V 2001g... prije redizajan.... predpostavljam da je na 1.4 16V ista ali sto je sa recimo 1.4 8V i 1.6 8V i ovim na 1.2???

i dali pase glavni spoj elektronike motora i ostalog na ulazak u kabinu na clio iz modela 2001-2005 godine bez veceg kemijanja...

Edited by ToMMeK
Posted

Getriba mora biti oznake JB3 (od 1.2 i 1.4 8V ti ne paše; od 1.4 16V bi vjerovatno pasala ali ta je JB1-predviđena za slabije motore).

Instalaciju moraš premjestiti sa svojeg auta.

Posted

ako imas brzinomjer na sajlu onda ti pasu sve jb3 getribe sa novijih modela, a isto tako i sa starijih modela renaulta kao npr od clia 1.8 16v.

Pase ti i jc5 mjenjac od williamsa i novijih modela koji imaju brzinomjer na sajlu...

Ja na 1.8 16v imam mjenjac od sporta, al sam morao stavit i noviji nosac mjenjaca

Posted (edited)

JB3 106 Megane 1.6 16v

JB3 044 - R19 1.8 16v Ph1

JB3 053 - R19 1.8 16v Ph2

JB3 048 - Clio 1.8 16v

JC5 025 - Megane, Laguna 2.0 16v

kaj znaci ovo sve pase...

vidima da neke jb3 getribe dolaze sa 1.5 dci modelom jel pase i takva na ovaj auto????

Edited by ToMMeK
Posted

Nemožeš znati 100% koja ti paše zbog različitosti na kućištu (položaj elektropokretača,prihvat nosača,prisutnost senzora brzine itd,itd...). Ova prva od Megana koju su napisao ti paše najvjerovatnije. Uzmeš svoju u ruke kad ideš kupovati i usporediš fino-najjednostavnije.

Posted

a ocito da cu morat tako, ili probat slozit ovu getribu... jer mi se bas i nedaje po 300 eur za getribu s kojom opet neznam sto je...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...