Rudy Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Rekao sam ti da ti gume gube grip s podlogom..........a guma je jako mekana..........prbaj ga malo "umjereno" frkati po zavojima,možda ih samo treba "razgaziti" jer auto se ne ljulja i zadnji kraj ima jako malo hoda po oprugama!
GoranE46 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Jesi ti vidio ikad zadnju osovinu od golfa 3? Dajte nek neko detetu objasni kak to izgleda iza i da se špur uopće neda štelati na golfu i da nema nikakvih vilica, selena i sranja osim onih na mostu jer očito ne kuži kaj je pjesnik htio reći.....meni se neda više Odi doma sa tim bahatim stavom... Kakve veze ima što je to kruta osovina, koja se neštela ako stoji na selenima.... Onda selen uvjetuje špur.... ako je raspadnut onda se most šeta i mjenja špur... A ako staviš ekscentrični opet promjeniš špur itd... I mora se pogledati špur zadnjeg kraja, da nije most spigan, ili neštodrugo makar se nemože štelat....
SVEN Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Most nije spigan, lijeva i desna strana su vise manje iste bar po papiricu kojeg sam dobio. Ako je to neki orjentir opce..
Misek_Chipsy Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 (edited) koje gume su gore naprijed/iza? kolki ti je tlak u gumama? jesi probo ic felge provjerit/centrirat? Edited May 2, 2010 by Misek_Chipsy
Medic Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 (edited) Odi doma sa tim bahatim stavom... Kakve veze ima što je to kruta osovina, koja se neštela ako stoji na selenima.... E doma sam i nisam bahat nego ti tupiš svoje a uopće ne kužiš konstrukciju Sad sam zaključio da ti uopće neznaš ni kaj je špur:lol: šPUR JE SIMETRIJA KOTAČA NA ISTOJ OSOVINI I AKO JE KRUTA NEDA SE ŠTELATI. Most stoji tak kak stoji i amen...nema tu štelanja, ili valja ili nevalja uffff.......EOD Edited May 2, 2010 by Medic
SVEN Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 koje gume su gore naprijed/iza? kolki ti je tlak u gumama? jesi probo ic felge provjerit/centrirat? 215/40/16 Pirelli Zero Nero Tlak u gumama je 2.6 - 2.7 serijski. Felge su reparirane i ravne.
GoranE46 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Kaj imaš kužit u jednoj štangi preko pola auta? http://data.motor-talk.de/data/galleries/547765/157507/golf-1-cabrio-hinterachse.JPG evo ti slika... i nek sa jednim kotačem udariš most se svine i obično jedan kotač stoji drukčije od drugog.... ili seleni nevaljaju pa se most šeta, tj. mjenja geometriju.... Ali ti si to toliko isfilozofirao da je to strašno....
Misek_Chipsy Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 (edited) Neznam nis o tim gumama al malo googlao ...uglavnom procitao da ih ekipa pljuje uglavnom zbog loseg gripa. npr: "This tire is great at the beginning, but watch out when they start to age, very bad grip in the wet." "The WORST tires AFTER P-Zero Run Flats. When I got my R I had P-Zero Nero on there and they where the worst tires ever. I had better traction in the rain with Azenis Sport RT615s and I want to say they where almost as "bad" in the snow I once got caught in in the middle of April." "I currently have a set of FREE, P-Zero Run Flat A/S off a 08 TT. I can't believe Audi would put this kind of JUNK on their cars !!! Seriously MasterCrafts from Sears work better !" "Those pirellis were the worst tire I ever had on a car. They were just as bad as Kuhmos for about triple the price. I got rid of them as soon as I could." "Pirelli Pzero nero "roso" sorry had to go back and look at what I had.....still, probably won't buy another pirelli after that experience." mozda koji nas: "dakle koje bi preporucili? trenutno imam p-zero nero i nemrem rec da sam bas odusevljen s njima (doduse prva ugradnja).Nemam pojma zasto, al bez nekog pretjerivanja s gasom auto u zavoju od 90 hoce kompletan preci na sredinu ceste, kaj moze bit zeznuto ak mi se neko s druge strane dokuri isto po sredini. doduse nije na svakom asfaltu, al nije bas ugodno pogotovo kad se ne nadas vratolomijama. malo sam vise ocekival od tih guma. uvjeravaju me da je to zbog prve ugradnje, kao losije gume stavljaju" Edited May 2, 2010 by Misek_Chipsy
SVEN Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 onda jel se pronasao i rjesio problem? sta bilo? Ovo mi je drugi set ZeroNero guma. S prvima ne da sam bio prezadovoljan nego odusevljen zato sam i uzeo druge. Evo jucer sam tu po petljama malo jebo majku gumama i bit ce da treba malo da se zagriju pod broj jedan i izgleda da se lagano skida taj sloj. Ali za sad bi to pripisao ne zagrijanosti gume! Vidjet cemo kroz koji dan..
Rudy Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ovo mi je drugi set ZeroNero guma. S prvima ne da sam bio prezadovoljan nego odusevljen zato sam i uzeo druge. Evo jucer sam tu po petljama malo jebo majku gumama i bit ce da treba malo da se zagriju pod broj jedan i izgleda da se lagano skida taj sloj. Ali za sad bi to pripisao ne zagrijanosti gume! Vidjet cemo kroz koji dan.. Hebala te zero nero Bude ti Rafaj opisao kako je on zadovoljan s novim gumama BEZ ZAGRIJAVANJA, btw radi se o pilot sport 3,znači on je oduševljen kako mu auto sad drži,ne znaš dok ne probaš "pravu gumu" :thumbsup:
matija0311 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 nije svaka guma za svaki auto to smo već milijun puta rekli i dokazali....
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now