biciklist Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 jel ima tko M8 podloske za prodat/dat bilo kaj il ak zna neko neki ducan koji sutra radi di to moze kupiti. treba mu cim cim prije, tim tim bolje
rio_cyber Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 o zivote................................ pa kaj ne dela bauhaus i to, nem jos zakona da ne rade nedeljom / blagdanom imam ja
Brklja Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 To mi treba ujutro u 10h, moram dovršit bijeli a bez tih jebenih podloški neću moć. Trebaju mi 4 iste, ne neke različite. Ima u Zagrebu 100 mijesta za kupit to samo pitanje je da li išta radi sutra na prvi maj..?
Hans Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 samo pitanje je da li išta radi sutra na prvi maj..? Naravno da ne radi nijedno mjesto gdje ima podloški za kupit :doh:
SVEN Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ovo me podsjeca na onu temu kad je Čip trazio nekog da mu promjeni felge ! Pa Brklja kaj mislis zakaj se 1.Maj zove praznik rada ?
walbandon Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 lol....pa nije praznik NE rada... eto, neki ljudi i rade, npr ja i moji kolege ovdje kod nas kaufland radi do 22 a ostale trgovine vecinom po nejdljenom radnom vremenu...
Brklja Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Dobio sam ih kod Brbe (njegovo starog) na poklon, ipak neki rade za 1.maj. Tako da sam riješio problem s tim Hvala, može lock.
brba Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Dobio sam ih kod Brbe (njegovo starog) na poklon, ipak neki rade za 1.maj. Tako da sam riješio problem s tim Hvala, može lock. :lol::lol: račun i ostale upute za uplatu sam ti poslao na PM :thumbsup:
Xman Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 nema dzabe ni u stare babe a pogotovo kod ovog cigana Brbe
biciklist Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Dobio sam ih kod Brbe (njegovo starog) na poklon, ipak neki rade za 1.maj. Tako da sam riješio problem s tim Hvala, može lock. a ja smrdim, a ? iako ti nisu bili od koristi, al ne mojom krivicom
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now