Surop Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Dali postoji neka posebna rashladna tekućina jer mi se stalno pali ventilator (svakih cca pola min.)dok stojim!
P.A.L.A.C Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 kolko sam skuzio fiatovi 1.6 motori imaju tedenciju grijanja, vidim da dosta ljudi ima problema s tim tako da samo gas =)
Bagi Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 tomu je ventilator i namijenjen, da hladi sustav dok motor stoji koja tekućina ti je unutra? nemaju sve istu točku ključanja...možda će zvučati glupo, ali je najbolje točiti onu koju u servisu skupo prodaju
Seb Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 ne treba nikakava spec. tekučina....Fiatovi auti imaju tako složen sustav hlađenja da na mjestu često i kratko vrte ventilator kako bi temp motora bila što ujednačenija
Seb Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 kolko sam skuzio fiatovi 1.6 motori imaju tedenciju grijanja, vidim da dosta ljudi ima problema s tim tako da samo gas =) to nisu problemi..to je tako kod tih auti:thumbsup:
Ozy Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 INA Antifriz http://www.maziva.hr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=69:ina-antifriz-bs-super&catid=17:tzrsm&Itemid=12
TomiTraktor Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 to nisu problemi..to je tako kod tih auti:thumbsup: + kada ugasis auto ne vrte vent...
Seb Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 + kada ugasis auto ne vrte vent... nema ni smisla da se vrte jer i da se vrte ohladi se samo voda u hladnjaku pošto nema cirkulacije kad motor ne radi...
Surop Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Trenutno je antifriz unutri, mislio sam da ima neka tekućina da duže bude haladna jer me zivcira to konstantno paljene. Hvala na odgovorima!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now