cyberphere Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Imam jedno pomalo glupavo pitanje Nekidan sam vozio c30 sa 1.6 benzinskim motorom i njegovo kvačilo je poprilično mekano. Nedavno vozio i golf 5 koji ima stvarno jako mekano kvačilo, dok moj ima brutalno tvrdo kvačilo. Jedna ruta u špici po zagrebu od istoka do zapada i šepam pola dana koliko je tvrdo :lol: Tako da moje pitanje je da li je moguće to kvačilo nekako omekšati? :naughty:
Vex Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 tvoje je crna ovca od ovih svih... a jesi smiješan pa tvoj već ima 30+ soma km a ovaj moj je imao 2soma km, naravno da je razlika
cyberphere Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Vex said: tvoje je crna ovca od ovih svih... a jesi smiješan pa tvoj već ima 30+ soma km a ovaj moj je imao 2soma km, naravno da je razlika Pa nema veze, probao si moje koliko je tvrđe. A takvo je od prvog dana i već me lagano živcira
mariotdi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 pa to si trebo pod garancijom rijesit ako je na jednom c30 mekano, mora i kod tebe takvo bit iako su golfovi uvijek bili dobri
Kova Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 cyberphere said: Imam jedno pomalo glupavo pitanje Nekidan sam vozio c30 sa 1.6 benzinskim motorom i njegovo kvačilo je poprilično mekano. Nedavno vozio i golf 5 koji ima stvarno jako mekano kvačilo, dok moj ima brutalno tvrdo kvačilo. Jedna ruta u špici po zagrebu od istoka do zapada i šepam pola dana koliko je tvrdo :lol: Tako da moje pitanje je da li je moguće to kvačilo nekako omekšati? :naughty: Neobično.. I kod tebe bi trebalo biti prilično mekano, tak je na svim Volvačima. Otfuraj ti to u servis ako ti je još pod garancijom. P.S. je, hidraulično je.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now