Exfreerider Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) Gledao sam neke fore sa spuštanjem prozora preko kljuća i tako držim ja zakljućavanje 5+sec i zasvjetle žmigavci...probam spustiti prozore i neidu do kraja nego ostanu još nekih 5cm dignuti probao svakakve kombe s kljućem i bravom onda skunuo klemu na 15-ak min i ništa ne pomaže sve normalno radi samo se ne spuštaju do kraja kao npr kako na zadnjima zna biti safety mode za djecu kako da to sredim help :doh: Edited May 14, 2010 by Exfreerider
Exfreerider Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Evo da pomognem ako se nekome slično dogodi stvar je bila u tome da prilikom promjene zvučnika nisam stavio distancere i stakla se nisu mogla spustiti do kraja kupio originalne distancere za 60kn sve fino složio i sve 5 :thumbsup:
Kroky Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 plasticne? hebes to, trebao si si sam izrezat od mdf-a
Exfreerider Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Da plastične nisam se ni sjetio rezati od mdf-a kako nisam baš u tome ali i ovi dobro drže ipak ja nemam neku bolesnu muziku
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now