matt Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Spremam se uljepšati Megana pa me zanima koje firme da gledam? Te naravno kakva su vam iskustva sa slanjem u HR.
matt Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Ne, ne, ne. Razmišljao sam i o origigi xenon lampama ali ni ove aftermarket (xenon + led) ne bi bile na odmet. Googlao sam i nisam našao za Megana III da ih ima, pa ako vam nije teško staviti imena nekih renomiranih proizvođača da vidim dal ih možda imaju u svom asortimanu. Uglavnom ne dopadaju mi se baš bilo kakve kombinacije sa ledicama. Hella su pretpostavljam normalni farovi, barem kolko sam vidio na njihovim str. Malo sam noob na ovom području pa je svaki savjet dobrodošao.
matt Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Al ste darežljivi sa odgovorima. Očekivao sam bar jednog proizvođača, nije vrag da nitko nikad nije kupio neš slično.
Kegalj Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 hebi se ja sam pregledavao po str. od dectane-a i inpro-a i nema za tvoj auto ne znam di više gledat
matt Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 E pa to sam tražio. Može samo imena firmi. Kasnije ću ja sam tratiti vrijeme i gledati dal je što izašlo ili ne. Hvala na ove dvije.
bojan25 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ja imam in.pro na golfu i zadovoljan sam..kupio sam ih od gabreka za 2000 kuna i metnuo 6k xenon
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now