DRAGON Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Sređiva bi RS-ice koje iman na E30tki. Najrađe bi ih rastavija i ispolira. E sad kao šta vidite na slici, prošli vlasnik ih je farba i sad ne liće na ništa:doh::rofl:, mene je malo strah da mi ne poćmu pucat šarafi kad ih krenem rastavljati. Sad me zanima jel je tko radija na takvim felgama, koji savjet itd. Još me zanima jel ima tko viška šarafa za RS-ice i koji obruć npr 8.5 širine???
DRAGON Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 pošalji pm Petar 001....on ti ima sve kaj ti treba Hvala!:thumbsup:
DRAGON Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 btw ovo su rm koliko vidim.-.. Da u pravu si :thumbsup:
Mexx Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 par savjeta jer sam nedavno to sve prosao... odvidaj sve vide,prije odvidavanja ih "protuci" malo po glavama da lakse krenu...ionako ces ih ili mjenjat ili polirat. rubove odvoji gumenim cekicem ,ako neide onda komad drva i obican cekic. kad odvojis rubove dobro ocisti silikon sa felhe,javi se petru001 zarubove i vijke i sastavljaj nazad. silikon / diht masa za šofer šajbe je ok i stezi na 2-2,5kg na cik -cak
Mexx Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 kad skines svoj rub izmjeri kolika je felga ukupno i koliki je ukupno rub. *tip-rub se mjeri od dijela koji sjeda na srce do onog dijela dokle dode guma,znaci unutarnji dio do gume. npr-felga je 6,rub je 1,5..to je 7,5. ti zelis 8,5,znaci narucivat ces rubove od 2,5"
DRAGON Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 kad skines svoj rub izmjeri kolika je felga ukupno i koliki je ukupno rub.*tip-rub se mjeri od dijela koji sjeda na srce do onog dijela dokle dode guma,znaci unutarnji dio do gume. npr-felga je 6,rub je 1,5..to je 7,5. ti zelis 8,5,znaci narucivat ces rubove od 2,5" Da to sad baš gledam. Ako se mene pita felge nisu dosad dirane, a ako dobro vidim sada su 7.5.
filip00 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Mislim da imaš na fleaBayu za tipa 100e set svih šarafa za felge....a ako ju rastavljaš, mislim da je to najpametnije.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now