majcen Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 (edited) Dakle dogadja mi se nesto kaj prvi put vidim i fkt mi cudno. Otpada tj ljusti se zastitni sloj laka na krovu. Od cega fkt neznam. Sad probal sam malo to spolirat pa se nista posebno nije dogodilo. Anyways kakav savjetic bi dobro dosao kako da popravim to il yednostavno puknut krov u crno i mir. eo par slikica: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited May 20, 2010 by majcen
Ozy Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 (edited) i na mojoj S je to bilo kada sam ju kupio. morao sam lakirat cijeli krov, prijelaz je napravljen na sredini štokova. meni je to radio autolakirer Vajda iz Dubrave preko puta srednje policijske, mislim Žuti brijeg tako nekako.. 700kn sve njegovo 0992923122 edit: i to nije moja preporuka jer se limar/ lakirer ne preporuča (pogotovo kao auto-mehy isl.) već samo postam svoje iskustvo sa krovom Edited May 20, 2010 by Ozy
P.I.M.P. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Meni frendu na hgt-u iste boje cijeli auto se tako oljustio i jso uz to dobio bijele fleke po svuda.... nije se dalo ispolirat, i onda poceli obracat pozornost i svaki te boje je flekav... mi se zajebavali da ima koznu bolest... doduse onda ga je zabio na jarunu u kontejnere pa rjesenje ne znam
ToMMeK Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 kod moje bolje polovice puno iz 1995 izgleda koma, sav lak sa krova se oljustio sad je pocela hauba, i na vratima od zgora... ocito da fiati imaju dobru zastitu :lol: ak stede na laku, valjda na drugim stvarima ne stede :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now