SVEN Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Znaci ovaj radio koji svijetli sada crveno htio bi da mi svijetli ovako zeleno kao ovaj dolje. Imam oba pa bi se mogle koristit zaruljice iz zelenog ako je to uopce moguce tako.. Zeleni umjesto crvenog
Vlado206 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 MISLIM da bi se trebalo moć zamijeniti netko je na cicama bio mjenjao na svom pioneeru p77 i ok je radilo moguće da je to bio speed devil, probam iskopat negdje br pa ti javim...
Kegalj Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Sven znaš da na kvaliteti zvuka možeš samo izgubit pošto je tvoj radio posebno složen za NOKIA sound koji je u tvom autu i nije isti kao i ostali kasetaši koji su išli u G3 ??
Vlado206 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 da ga hebeš, ovaj donji sa slike nije iz G3, može bit samo G4... a ako bi već mjenjao, onda odi na aftermarket nešto, nekog "normalnog" izgleda, da bolje svira i da ima funkcija, becker neki npr
Kegalj Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 da ga hebeš, ovaj donji sa slike nije iz G3, može bit samo G4... a ako bi već mjenjao, onda odi na aftermarket nešto, nekog "normalnog" izgleda, da bolje svira i da ima funkcija, becker neki npr pa i je iz G4.
SVEN Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Sven znaš da na kvaliteti zvuka možeš samo izgubit pošto je tvoj radio posebno složen za NOKIA sound koji je u tvom autu i nije isti kao i ostali kasetaši koji su išli u G3 ?? Mozda bi nabavio Gammu iz MK4 koja je isla sa DSP-om u MK4 jer na njoj imam Phone ( mute ) opciju koja mi treba za LI . Zapravo neznam kako na radiju koji to nema uopce sloziti mute..
Kegalj Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Mozda bi nabavio Gammu iz MK4 koja je isla sa DSP-om u MK4 jer na njoj imam Phone ( mute ) opciju koja mi treba za LI . Zapravo neznam kako na radiju koji to nema uopce sloziti mute.. ako hoćeš ja ti posudim svoju DELTU koja ima DSP i CANBUS adapter pa ju spoji i vidi kako zvuči... A mute pa kaj nemreš promijenit na neki source koji nije u funkciji taj tren. recimo promjeniš na tape i ako nije kazeta unutra nemre svirat dakle bit će tišina... ? Ili ti napiše no tape i neće prešaltat ?
SVEN Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 ako hoćeš ja ti posudim svoju DELTU koja ima DSP i CANBUS adapter pa ju spoji i vidi kako zvuči... A mute pa kaj nemreš promijenit na neki source koji nije u funkciji taj tren. recimo promjeniš na tape i ako nije kazeta unutra nemre svirat dakle bit će tišina... ? Ili ti napiše no tape i neće prešaltat ? Neznam...zapravo jedini razlog sto bi promjenio HU je sto na ovom starom nemam taj mute ili phone zicu. Ti nemas nokia DSP system.. ( samo gumb dsp ) mada mislim da nema nikakve razlike između HU-a koji su isli sa kompletnim DSP systemom i bez njega
Kegalj Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 (edited) Ti nemas nokia DSP system.. ( samo gumb dsp ) mada mislim da nema nikakve razlike između HU-a koji su isli sa kompletnim DSP systemom i bez njega tako je. Najveći problem ti je kontrola SW-a Bilo da izlaz za njega imaš iz HU ili iz DSP kontrolera samo na tvom radiju će šljakat kak spada budući da samo tvoj radio može imat vezu s nokia DSP kontolerom tj u drugom slučaju ima izlaz sa SW...... Ili ga misliš spojit čobanski na zadnje zvučnike ? Edited May 24, 2010 by Kegalj
matija0311 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 uzmi si pioneer-a nekog s BT-om..ja ga imam u polu i prezadovoljan...DEH 85BT..nemoj kemijati s tim znaš i sam da nebu nikad to to
Kegalj Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 uzmi si pioneer-a nekog s BT-om..ja ga imam u polu i prezadovoljan...DEH 85BT..nemoj kemijati s tim znaš i sam da nebu nikad to to u njegovom autu će pioneer izgledat ko šaka u oko. Bilo koji.
SVEN Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 tako je.Najveći problem ti je kontrola SW-a Bilo da izlaz za njega imaš iz HU ili iz DSP kontrolera samo na tvom radiju će šljakat kak spada budući da samo tvoj radio može imat vezu s nokia DSP kontolerom tj u drugom slučaju ima izlaz sa SW...... Ili ga misliš spojit čobanski na zadnje zvučnike ? A da..to i mene muči. Bojim se da mi nema druge onda nego zaboravit da to mogu spojit na radio.. Evo cisto samo kako bi to izgledalo. Nije 100% taj model ali uglavnom skoro isti uzmi si pioneer-a nekog s BT-om..ja ga imam u polu i prezadovoljan...DEH 85BT..nemoj kemijati s tim znaš i sam da nebu nikad to to :haha::haha:
Kegalj Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A da..to i mene muči. Bojim se da mi nema druge onda nego zaboravit da to mogu spojit na radio.. Evo cisto samo kako bi to izgledalo. Nije 100% taj model ali uglavnom skoro isti izgledalo bi kod tebe bolje (bolje bi se uklopio) jer ti imaš i climatronic koji ima isti font kao i G4 climatronic dakle i g4 radio. Jedina razlika je boja koju bi riješio. Pričali smo jednom o NOKIA muzici u G4 ako se dobro sjećam.... Kakav HU se koristio u tom slučaju ?
matija0311 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 :haha::haha: nismo svi picajzle po tom pitanju :thumbsup:
SVEN Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 U tom slucaju je Gamma kakvu sad imam u četvorci samo sto na gornjoj ploci radija pise VW Nokia DSP Music Pakett bla bla bla...iako neznam u cem bi se taj radio razlikovao od ovog kojeg ja imam jer je model kao model isti samo meni gore nepise to sve. Trebao bi kodne brojeve usporediti. Sad sam se sjetio..svi konektori bi mi pasali sto se tice DSP-a jedino nebi pasao CD changer jer Gamma 5 ( mk4 radio ) ima to rjeseno preko ona tri mala zuti, plavi i zeleni ali to me tako i tako nebi diralo jer cd changer planiram otpisat iz auta i umjesto nejga u taj utor na radiju staviti iPod interfejs...
SVEN Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 nismo svi picajzle po tom pitanju :thumbsup: Nema tu picajzla ili ne. S drugim radiom gubim xy funkcija a da ne govorim o reklamama i crtićima koji se na pioneru vrte tokom sviranja pjesama, a o nijansi zelene boje kad bi ju i nasao da ne pricamo. Da imas u bmw-u harman kardon sigurno bi ubacivao sony explode jel ..
Kegalj Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 U tom slucaju je Gamma kakvu sad imam u četvorci samo sto na gornjoj ploci radija pise VW Nokia DSP Music Pakett bla bla bla...iako neznam u cem bi se taj radio razlikovao od ovog kojeg ja imam jer je model kao model isti samo meni gore nepise to sve. Trebao bi kodne brojeve usporediti. Sad sam se sjetio..svi konektori bi mi pasali sto se tice DSP-a jedino nebi pasao CD changer jer Gamma 5 ( mk4 radio ) ima to rjeseno preko ona tri mala zuti, plavi i zeleni ali to me tako i tako nebi diralo jer cd changer planiram otpisat iz auta i umjesto nejga u taj utor na radiju staviti iPod interfejs... A moguće da je razlika u dodatnom izlazu nekom kod tog NOKIA radia.. Uglavnom ako hoćeš uzmi moj radio i kombiniraj jer meni ionako auto stoji..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now