hrga Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Dakle klima mi radi ko da je automatska a nije.... konstantno mi je ukljucena... na prekidac ne reagira...lampica se pali i gasi al kompresor dere stalno... rijec je o megane classic 1.6 , 1997 kak ju iskljucit najbezbolnije? jel imam nekgdje kakav osigurac? da precvikam zice? skinem remen klime? sve je super...kad je ovak toplo....ventilator iskljucen a unutra fino hladi... al hebiga sad kad zahladi....bit cu ko pingvin!:drink::sly: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 da nemas mozda opciju da ti automatski klima radi kad stavis puhanje na sajbe? imas osigurac klime i trebao bi biti i relej klime negde. Za osigurac vidi na poklopcu osiguraca koji je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 na poklopcu osiguraca nema za klimu nista po meni to je i malo jaci osigurac 40-60A sigurno jedino ak je negdje kod motora skriven... nemam tu opciju koju si naveo garant...pa to je auto 11 godina star! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 jucer sam otpojio jack na kompresoru... od struje...i kompresor prestao raditi... do odlaska na servis..problem je rijesen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now