Ozy Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 (edited) Kako se na tom cedeju mijenja key illumination iz red u green? pitam jer sam izguglao da postoji opcija a mene sad zanima da li je to "opcija pri kupnji" cedeja ili se može birati na tom cedej plejeru u function menuu s obzirom da neki stariji i lošiji modeli to mogu. nisam uspio izguglat gdje se to mijenja, niti sam našao u owners manualu.. tu je info o opciji: http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/DEH-1100MP/index.html This CD Tuner is also available in a variety of display colours to match you car interior: you also have the choice of green button illumination or red button illumination with a blue LCD screen. owners manual: http://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/manuals/130/1301100mp.pdf hvala! edit: e da, i da li daljinac dolazi pod muss uz cedej? pitam jer ga nisam dobio.. Edited June 3, 2010 by Ozy
entuzijast Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Koliko sam ja skužio model sa zelenim osvjetljenjem je 1120MP...dakle, ne može se mijenjati nego biraš pri kupnji...
Ciki Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Boju biras kad ih kupujes, a daljinski ne dobivas sigurno!
Kroky Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 probaj nac kak se ulazi u skriveni meni, ako ima opciju za mjenjanje boje, tu ces ju nac (dok je HU ugasen treba drzat jednu tipku par sec, al koju, neznam, zaboravil sam )
Ozy Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 2 kroky - to je prvo što sam napravio jer u Silvii imam model Pajonir 6900 ako dobro mislim.. 2 corrador - jes nema veze.. odustao sam.. htio sam da mi cedej ima key illumination zelene boje isto kao i sva unutrašnjost u novoj Fabii ali nema veze.. hvala svima.
Ozy Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 ma necu ga prodavat.. zamijeniti cu i onako najvjerojatnije cedeje Silvia <-> Fabia
GoranE46 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mislim da je sada vrijeme da SIlvija postane track car(hardcore) kojem to netreba:)
Ozy Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Mislim da je sada vrijeme da SIlvija postane track car(hardcore) kojem to netreba:) pa zato ću i zamijenit cedeje Silvia <-> Fabia jer je ovaj iz S barem 45 puta bolji a opet u S trebam imat nešto.. prošle subote sam sám nakon amc-a putovao za Logatec u e30 i radio mi je bio do tamo najbolji drug. :dance3vs1: ne treba mojoj S weight reduction već meni :lol:
Toninho Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Drndak, ne vjerujem da pomišljaš na kinezerski radio u kocki.... Bavaria Electronic FTW!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now