Booster Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 trebam ženi u golf 3 spojit onaj lights on reminder buzzer...uzeo sam neki kojem na kutuji pisu nebuloze za spajanje. Pise da se crvena spoji na osigurač za prednja svijetla....a crna na osigurač od autoradia ili prskalica za vjetrobran (što mi nema nikakvog smisla) al ajd idem probat i naravno ne funkcionira. Na duji sam imao to govno naknadno spojeno ali se nemogu sjetit na koja dva osiguraca...na yugu je bilo lako, + na pozicije a - na prekidac od vrata koji je bio blizu na štoku ali ovdje mi se fakat ne da rastavljat i trazit zice od prekidaca vrata a znam da se moze spoojit na neka 2 osigurača...dakle?
Lev Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 (edited) + na poziciju, - na vrata znaci moras raskapati Ili ako ti ono svijetlo u kabini nema onu opciju da se postepeno pali gasi, mozes spojiti na - od tog svijetla, jer on ide preko prekidaca vrata. edit: Najbolje ti spojiti direkt na prekidac vozackih vrata i metnuti diodu. Tako da ti svira samo kad se vozacka vrata otvore a ne i sva ostala. Na orginal zicu od vrata spojis diodu, a izmedu diode i prekidaca spojis zujalicu. Edited June 3, 2010 by Lev
Booster Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 + na poziciju, - na vrata znaci moras raskapati Ili ako ti ono svijetlo u kabini nema onu opciju da se postepeno pali gasi, mozes spojiti na - od tog svijetla, jer on ide preko prekidaca vrata. edit: Najbolje ti spojiti direkt na prekidac vozackih vrata i metnuti diodu. Tako da ti svira samo kad se vozacka vrata otvore a ne i sva ostala. Na orginal zicu od vrata spojis diodu, a izmedu diode i prekidaca spojis zujalicu. Znam za taj sistem, ali znam da sam na golfu 2 imao spojeno na 2 osigurača, jerojatno se i ovsje to nekako moze da nemoram rasklapat
Auto-Robi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 (edited) treči relej u redu iznad osigurača ti je orginal zujalica. ao ga nemaš ili je neispravan na jednom pinu ima masa od prekidača vrata:thumbsup: možeš i na dva osigurača, ali onda zuji kad su upaljena svjetla i ugašen auto. ako hočeš da zuji kad otvoriš vrata moraš tražiti masu od prekidača Edited June 3, 2010 by Auto-Robi
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now