walbandon Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 meni se injektori cuju, tj milsim da se jedan cuje, ono, traktorise...taktaktaktak...zvao danas, moraju naruciti cijeli set, ne mogu samo 1 zamjeniti, cca 750kn sva 4 ... sad im moram javiti koji su tocno, da su se ugradjivala 2 modela, pa da im javim koji ja imam u autu, jer se jedni mogu naruciti a drugi ne... ne znam dal bi to islo pod garanciju, mislim da bi trebalo, no, s obzirom da sam na ovaj servis sto sad idem trebao ici vec prije tocno godinu dana, mislim da ce me odjebat... tartarini ako se ne varam sistem, ugradjen u frigoadria rijeka
Touche Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Svako malo ga posteno provozaj na benzinu i neces imati takvih problema.
walbandon Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 sry....nisam naglasio, cuju mi se injektori od PLINA , nagazim ja njega svako toliko na benzu da procistim benz injektore... i tako nen nadjoh ja tu oznaku koji su 1 ili 2, mislim si, lol, pa sta ne bi to trebalo negdje u papirima pisat...nista,nadams e da idem sutra do rijeke, pa cu vidjet sta ce rec...
meshin Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Da... skines cijeli rail i odneses serviseru. on to slozi za 20 min i gas Imaš preporuku koju kome točno ?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now