Outlaw Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Posto nemamo vise staru bazu Ajmo opet malo o uljima... Koje ulje bi preporucili na Swift GTI (japanac, vrtiiii se). S tim da je napravljena generalka (jest da nije dobro LOL, ali nema veze). Kakvi su recimo Fuchs i Liqui Molly? Cuo sam da su jefitni a dobri. Di se Fuchs moze kupit uopce, nema u Ipercoopu... Inace za moj auto je kao preporuceno Castrol Magnatec 10W40. Sto o njemu mislite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Sve bu japanac progutao Bilo koje polusyint 10W40 koje ce drzati temperaturu da se ne raspadne, a to bi bio Midland, Castrol... Fuchs. Shell i Valvoline zaboravi. Liqui Molly nemam osobnih iskutava, ali cuo do ja dobro u Japanskim kanticama. Mozes i 5W40 ako ga nece trositi prevec, malo ce se ljepse vrtiti (moj je trosio ga, pa nazad na 10W40). I promjena (iako ovisi o nacinu voznje) pod obavezno svakih 5-7 k km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Ja ti mogu preporučiti http://www.liqui-moly.hr/ ja ih koristim i dobri su,pogotovo aditivi. Ako ti paše javi se Željku Paiću u Lopatinečku 7(iza biše name na vrbanima) dobiš i neki popust 25% na VPC.Samo reci da te g. Pjanić poslao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 Super, hvala... Kolje njihovo ulje bi mi najvise pasalo (5W40 ili 10W40)? Nije ni ovo 10W60 lose Jel znas mozda koja je cijena za 10W60 (cjenik im ne radi)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Super, hvala... Kolje njihovo ulje bi mi najvise pasalo (5W40 ili 10W40)? Nije ni ovo 10W60 lose Jel znas mozda koja je cijena za 10W60 (cjenik im ne radi)? Imaju debelu knjigicu s tipom ulja koje se preporuča za svaki auto.Evo ti brojevi i zovi:D 098/ 397-179 ili 01/381-7124 Željko Paić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Sve bu japanac progutao Shell i Valvoline zaboravi. kaj ne valja sa shellom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Ajmo ovako; ja imam 10w60 u jeepu, a to je niskoturažno prase velikog okretnog momenta. Valja li to? Jer se ljepše vrti. Ali je skupo ko zlato.. Castrol Formula RS Sport 10w60.. Litra cca 140 kn u Metroju .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 kaj ne valja sa shellom? Rastrancao ga na atome nakon 2500-3000km u svojoj kosilici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 FUCHS Silkolene Pro-S 10W-50 je vrhunsko racing ulje a litra je 94kn (ukljucen pdv) u fuchs mazivima (domaslovec prije samobora). ako ga stavljaju diljem svijeta u sr20det pogotovo natrupijane onda mora da je dobro. a i ja ga koristim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 Znaci ostaje Fuchs 10W50 vs. Ligui Moly 10W60 LM je mislim nesto jeftiniji pa mi je trenutno favorit... Koje ulje (od ova dva) je bolje za aute koji vole popit? 2 stepp: mislim da ti je malo nepotrebno takvo ulje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now