Jump to content

Recommended Posts

Posted
Koliko dugo auto moze biti parkirana? To mi je 300 m od posla pa sam mislio ostaviti jedan dan ujutro u 8 na pranju.

ako operes auto parking ti je besplatan, auto moze stajat koliko hoces...

Guest Sanitarium
Posted

Odlicno opran auto zadnji put.. vidimo se uskoro :thumbsup:

• 3 weeks later...
Posted

evo pošto dosta ljudi ne zna što je NANO ZAŠTITA:

Nano zaštita sadrži sitne nano čestice koje iznimno dobro prijanjaju uz metal ili plastiku te stvaraju vrlo tanak, ali čvrst proziran sloj koji će lak vozila zaštititi od atmosferskih utjecaja, UV zraka, smole s drveća i udaraca sitnih kamenčića, koji izazivaju oštećenja na laku.

Za karoseriju automobila, nakon tretmana nano voskom, neće se više hvatati kiša, snijeg, prljavština od ispušnih plinova, insekti, ulja i ostale nečistoće. Lak automobila će također zadržati dugotrajan sjaj, a za čišćenje će biti dovoljan mlaz čiste vode. Prema tvorničkim podacima zaštita ostaje oko 7-8 mjeseci na autu.

• 3 months later...
Posted

Bio neki dan na pralju i moram priznat da mi do sada niko nije tako dobro opro auto,STVARNO!!!

Corsa je bila puna dlaka od psa,kad sam preuzeo ni jedne jedine dlake nije bilo,auspuh koji je pocrnio od vatre pri šaltanju ispoliran i stavljena nano zaštita isto to oko auspuha po plastici.

Vidilo se da su se decki stvarno potrudili,za moje kriterije su :notworthy:

Toplo preporucujem svima da odu do Deni-a,samo neka se najave malo prije jer sam skužio da je gužva dosta velika pa....

U svakom slucaju cu tamo opet prat auto :notworthy::thumbsup:

• 2 weeks later...
Posted

Prije 2 dana bio opet na pralju(ovaj put sa Astrom) i stvarno decki odlicno rade svoj poso i reko bi da je za to šta rade cijena bagatela.

Brzo,uredno i temeljno oprano i ocisceno,stvarno sam pre zadovoljan i reko bi da mi je to praona br.1 na mojoj listi kada je upitanju pranje auta :notworthy::notworthy:

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...