dubravko Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dal ima ovdje na forumu netko ko bi mogao nabaviti njihove felge? Zanima me i kakve su kvalitete felge? Npr kad ih se usporedi sa OZ-om? Dal su mekane, dal se lako pigaju? Dal se lak ljušti? Znači neka iskustva od ljudi koji ih imaju na autu Ono što me konkretno zanima ako netko može nabaviti je WHEEL CODE W954 ili W953 u dimenziji 7x17 Auto na koji to ide je Ford Focus MK2 5x108
Ivo GTi 16v Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 auto antonio u splitu drzi te felge koliko znam i nije bilo nekih reklamacija na njih
Uros Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 većina kopija koje se prodaju kod nas i u slo su wsp italy...ekipa masovno pljuje po tim felgama...a evo ja ih imam na 535d i sve najnormalnije,niti šta trese niti ništa negativno ne osjećam od njih...
Vex Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 možeš ih čak nabavit u vw na jankomiru, al je jeftinije u slo otići...
dcrnic Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Imaš PM. većina kopija koje se prodaju kod nas i u slo su wsp italy...ekipa masovno pljuje po tim felgama...a evo ja ih imam na 535d i sve najnormalnije,niti šta trese niti ništa negativno ne osjećam od njih... kod nas su wsp italy i koliko sam čuo nisu loše u klasi su ovih iz molydona... u sloveniji su neke kineske koje staviš na balansirku i odmah moraš staviti kilu utega da ju zbalansiraš bez gume... :rofl:
Uros Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Imaš PM. kod nas su wsp italy i koliko sam čuo nisu loše u klasi su ovih iz molydona... u sloveniji su neke kineske koje staviš na balansirku i odmah moraš staviti kilu utega da ju zbalansiraš bez gume... :rofl: kod mene na bmw su wsp...sad ja mislim da ih je Dado u slo kupio...a možda sam i u krivu,možda ih je kupio u zg
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now