pinci Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 (edited) Evo ovako prije par dana kupio Astru GSi 16v i naime sve je radilo ok.Sada upalim auto bez gasa i auto se ugasi sam od sebe kada da je netko ključ okrenio.Kada ga palim i dodajem gas upali i radi sve bez problema,auto se vozi.Krenem 1,2,3 kočim šaltam drugu recimo,stajem skoro i auto se ugasi opet sam od sebe. E sada što može biit uzrok: -motorić ler gasa? -MAF senzor ? netko mi je rekao i bobina no nevidim kakve to ima veze .Zamjenio sam vakum crijevo sa usisne koje ide na glavni kočioni cilindar da ne vuče negdje falsch zrak.Jedino ima na crijevu koje ide od kutije filtera do MAF-a neko puknuće od cca dužine 2 cm.Jel bi moglo to predstavljati problem :lol::cheer: Edited June 19, 2010 by pinci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 nama je na kadettu gsi bio motoric ler gasa, pali bi okretaji na 500 ili manje i ugasi se auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 motorić lera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 bobina, i pumpa goriva provjeri... a i taj ler gas regulator, to je meni na golfu bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted June 20, 2010 Author Share Posted June 20, 2010 Evo danas očistio motorić ler gasa.Skidao ga pola sata ,očistio za par min sa benzinom.Opet vratio ga nazad i sve normalno radi :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now