entuzijast Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Gdje kupiti gibljivu cijev ne više od fi 60 da je harmonika (za kamione?) ne pletena (ili tako nešto)?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS2 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Lastovčić!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 sutra bih trebao uzet gibljivu cijev fi 70 pa me zanima koju uzet, tu pletenu ili ne. u cemu je caka? kod lastovcica cu vjerojatno stati ali ako ima neko bolji prijedlog slusam Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 Koga sam pitao do sada, svi kažu da uzmem ovu harmoniku, jer da je puno izdržljivija od ove pletene... Također tražim bolji prijedlog za lokaciju nabavke jer mi lastovčić nije usput baš.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Ja ču ti baš reči suprotno, kupi pletenu, harmonika puca barem meni i još na 2 auta koje znam, kod mene je fi 76mm, stavio pletenu prije 1,5 god kod Lastovčiča gdje je određen cijeli spuh i sve 5, sve naravno u garanciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 E jebi ga sad... ....Meni se raspala pletena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 da ne otvaram novu temu... Gdje kupiti fi70 gibljicvu cijev (harmoniku) ne pletenu i koliko košta??? i da nije lastovčić... njemu nikada niti kune ne želim ostaviti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Kupio sam u http://hr.hansa-flex.com/index1.html 20cm - fi 70 - je 50 kuna... tako da drugi znaju gdje tražiti ima i fi 76, samo nisam pitao za cijenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now