djzuka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Uzeo bih auto s atestiranim plinom ali zelim izvaditi plinsku instalaciju i odjaviti plin, koji je postupak, dali treba ponovno na atest ili? Tnx
Bagi Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 ne treba, ali se mora izvaditi zadnji šarafić od instalacije, uključen i prekidač, vodovi i nosač boce... nakon izgradnje, obzirom se vozilo dovodi u prvobitno stanje prije ugradnje plinske instalacije, se vrši promjena tehničkog stanja, a kao takva se unosi u dokumente vozila (tvornički podaci)
djzuka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 ne treba, ali se mora izvaditi zadnji šarafić od instalacije, uključen i prekidač, vodovi i nosač boce...nakon izgradnje, obzirom se vozilo dovodi u prvobitno stanje prije ugradnje plinske instalacije, se vrši promjena tehničkog stanja, a kao takva se unosi u dokumente vozila (tvornički podaci) To te ja pitam, laknulo mi, budem jos zaletio do teh pregleda da ispitam detaljnije, tnx :cheer:
Medic Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 To te ja pitam, laknulo mi, budem jos zaletio do teh pregleda da ispitam detaljnije, tnx :cheer: Pa Bagi radi na tehničkom...valjda zna onda;)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now