Luky Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 danas sam dobio papučice od golfa 4 r32, i pokusao stavit na svoju četvorku tdi, ali stavio sam od kvačila, a od kočnice i gasa nikako, lagano sam ispizdio vec.. pa ako je itko stavljao da mi kaze par smjernica kako lakse, jer nisam uspio, jos vruće, poludio sam.. hvala..
pacey Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 sto ne zoves, npr na bmw se one ubuse jel tako ili nije ne znam..
mariotdi Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 vw je za kalsu bolji po tom pitanju od bmw-a imas luky upute na vwcc..thread audi s3 od highlandera...on je monirao tt papucice(ista stvar) i uslikao upute kako se skidaju stare i imecu nove
pacey Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 vw je za kalsu bolji po tom pitanju od bmw-a :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::lol::thumbsup:
pacey Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 evo luky frende, vjerojatno ti je isti tuki... http://forums.vwvortex.com/showthread.php?2194350 zedan sam morda i gladan
Kroky Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 zahaklaj ju kolko mozes, rukom rastegni rubove i nogom utisni
Luky Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 (edited) zahaklaj ju kolko mozes, rukom rastegni rubove i nogom utisni a zahaklaj znači? nisam bas susretao tu riječ.. hvala na pomoci, budem potrazio na vwcc upute.. EDIT: vidim na ovima od tt da je malo drugačije na papučici kvačila i gasa, onaj gornji dio je odrezan, a tu je meni također utor i to je tesko utisnut, ako nikako to cu i sam odrezat i probat tako nataknut.. ako nude zajebavalo, onda cu uzet wurthov silikon i zaljepit.. Edited July 1, 2010 by Luky
Kroky Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 zahaklaj = zakaci kuplung i kocnica imaju razlicitu zadnju stranu, tak da pogledaj da ne stavljas krivu velim ti, rubove rasiri da se primi kolko moze, i onda ju nogom (sjedni normalno kao da ides vozit) stisci kolko mozes, malo po jednoj strani, malo po drugoj i sjest ce. 3 min posla...
Luky Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 od kvačila sam stavio.. trebam jos kočnica i gas.. budem probao sutra, jer danas nisam ni stigao toliko se s tim zajebavat.. 10-ak min na suncu i bilo mi je dosta..
SVEN Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 na starije vw-e ti je rjesenje uzeti jedan gas i dva kvacila. na novije modele trebalo bi ici regularno
Luky Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 namontirao danas, nisam prije stigao.. ali ulje u malo šarafciger puno znače.. hvala svima na malo pomoci..
Luky Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 evo.. malo je sve zamazano, ali se vidi otprilike.. jos kad bi odmorište za nogu nasao od r-a to bi bilo to.. pa ako tko ima neka se javlja.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now