jura_vw Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 AUTO DESIGN MEGLAJ MATIJE GUPCA 21 VUGROVEC, 10360 SESVETE ZAGREB - HRVATSKA http://www.autodesign-meglaj.hr/hrv/index.asp?main=onama ovako, čitao sam na njihovim stranicama da se bave kromiranjem različitih stvari. i zvao sam jer trebam kromirati leće na farovima. naime zvao sam tamo i frajer me po kratkom postupku odj... i reko da nemaju oni to ne rade. pa sad ovim putem pitam dali netko od vas pozna nekog tko tamo radi, da mi može to srediti. ja farove rastavim i donesem samo ono kaj se treba lakirat.... znači ne tražim niš besplatno ili kaj ja znam, samo da se to napravi, jer kako sam reko zvao sam i dobio odjeb. valjda čovjek misli da mi on to mora rastavljat i ne znam kaj... pa evo ako netko ima kakav inf. molio bi da mi se javi. hvala, lp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 ja znam Grozdana :naughty:,jako,jako dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura_vw Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 daj mi pošalji na pm br tel da te zvrcnem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura_vw Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 može lock, riješeno :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 kad ih vec imamo tu , ima li netko iskustva s njima u svezi lakiranja i to sve ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now