Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Axa

Full members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Axa

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Ime i prezime
  Alem Rupčić
 • Lokacija
  Zagreb
 • Vozilo
  Seat Toledo 1.9 tdi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jel ima neko da može to softwerski napraviti da pomakne temperaturu paljenja grijača na veću? Dosta auta vw grupacije ima sličan problem sa prvim jutarnjim startom kad su temp između 3-10 stupnjeva(svi simptomi kod paljenja su na gijače da ih pali prekratko) .Dosta ih riješava nekom varalicom ali ja bi htio to ako se može softwerski.
 2. budem ali mislim da nije do toga jer kad je -1 ili -10 pali bez greške.I kad prvi put zapali a zapali na dva okreza motora onda pali bez trešnje i bez ičeg stalno.
 3. Sve je ispravno još jedino moram provijerit snzor rashladne tekućine.
 4. Zanima me na kojoj temperaturi se pale grijači na Seat Toledu 1.9 tdi 81 kW 140000 km?Čuo sam da pali grijače tek ispod nule. Imam problem kod prvog starta kad je temperatura 3-8 stupnja C da auto zatrese i kao teže zapali.A kad je temp. ispod nule pali normalno. Čitao sam da se može pomaknut vrijednost paljenja grijača na da ih pali na 10 stupnjeva i da to riješava te probleme. Dali tko može pomaknut tu vrijednost?
 5. nisam stručan u tome tako da se neću miješat možda se i može promijenit četkice.Koliko bi opće koštalo mjenjanje četkica?
 6. taj motorić je zatvorenog tipa i kaže frend da se nemogu promijeniti četkice.
 7. znači novi motorić i to je to?
 8. Već skidano jednom škare su bile ok i podmazane su sve je iz provjeravano i sve je radilo ali imam osjećaj koda motorić kada ostane u jednom polžaju nema snage pokrenut brisače.
 9. Ovako imam problem na Toledu 2003 godina.Brisači jednostavno stanu nakon pokretanja i neće da se pokrenu dok god ih ne spustim rukom u početni položaj.Imam osječaj koda je priašnji vlasnik preforsirao motorić brisača.Najbolje rade na 3 brzini i onada rijetko zacvikaju ali na intervalu vrlo često. To mi se događa pri vlažnom vremenu. Ako je imao netko sličnih problema neka mi javi što bi trebalo proijeniti.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...