Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

gandi

Full members
 • Content Count

  1,548
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About gandi

 • Rank
  Dasa

Personal Information

 • Interesi
  sve što vole mladi :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koliko je ta akcija trajala i u konacnici, koliko takav tretman (okvirno) kosta? Poslano sa mog SM-A750FN koristeći Tapatalk
 2. Može, ali nije baš isplativo jer je cijena nove boce atestirane na 10 godina i atestiranja stare je praktički ista.
 3. I to je to? Standardna procedura Znači ne trebam se bojati onih priča koje kažu da staro ulje ostane u ABS-u ako se ne da kontakt, svako toliko upali auto i sl?
 4. Kako ide procedura promjene kočionog ulja na navedenom autu? Glavni razlog zašto pitam je jer ima ABS, a ja s time još nemam iskustva.
 5. Bump! Ima li netko broj od Andreja sa Viškova?
 6. Zbog tog "ne gledanja" moj kolega je platio parsto eura kazne jer: - nije imao lance (imao ih je, ali za krivu dimenziju guma) - lagao je policiji da ih ima (pri tom je mislio za svoju dimenziju, da nebi bilo zabune)
 7. Neka ode u Auto Silvio i dogovori se za BRC ili ako mu se radi izlet do Istre neka se dogovori kod Boyskog, isto za BRC.
 8. Za filter mi je jasno, ali zašto ulje ako je mjenjano prije cca 3000 km (tj, manje od 3k km)?
 9. Trenutno sve radi normalno, novi filter čeka spreman u kutiji
 10. Znači ako sam dobro shvatio Svo ulje iz glave se salije u karter, vakuum pumpa za kočnice ostane bez ulja i ne rade kočnice sve dok se ponovno cijeli sistem podmazivanja napuni uljem? I sve to zbog neispravnog nepovratnog ventila u filteru ulja?
 11. @ alfaluđo što bi moglo biti s filterom da se to dešava? @ seb lampica od pritiska ulja. Ulja od kočnica ima @grga Da, tako je izvedena
 12. Hm... Karter sam skidao prije 3 000 km, sito je bilo čisto. Ali kad sam ga stavljao natrag stavio sam i diht masu. Jedino što može biti je da se komadić tog sranja otkinuo i odletio pod sito.
 13. Sad misliš samo na lampicu ili oboje?
 14. Ulja za kočnice ima Ulja u motoru ima. Zaboravih gore napisati da se nakon svakog sljedećeg paljenja auto najnormalnije ponaša, bez ovih gluposti. Sve dok ga dulje ne ostavim ugašenog.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...