Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Roby86

Full members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Roby86

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://imgur.com/a/r1g4o Evo broja ECU-a ako je to to : Mazda z601 100140-7041
 2. Hm, pogledat ću, nažalost ECU nema svoje zasebno kućište već se umetne unutar plastike lijevo kao na slici. Provjerim, pa napišem ako ima nešto... ,
 3. Evo slika od ECU-a : http://imgur.com/a/ViPcl
 4. Trenutno nije kod mene auto, kod Tureka je. Kad ga budem došao šlepati, pa mogu poslikati.
 5. Hvala za Benc, ali kad se ne javljaju nažalost ništa od njih, sad sam zvao Gubića pa će pogledati o čemu se radi.
 6. Da, kod njih sam i bio, nemaju opremu za popravak kompa, tj ne rade to.
 7. Imam, Mazda 3, 2004.g. 1.6 benzinac 77 kW. broj šasije : JMZBK14Z241143455
 8. Da, zajebano je naći takav primjerak na ebayu jel su japanci složili da takav rabljeni mora bit identična oprema auta kao i moj primjerak, te isto godište auta. Hvala ekipa na preporukama...
 9. Pozdrav, Na Mazdi 3 mi je po dijagnostici u servisu riknuo komp motora, pa me zanima neka vaša preporuka gdje bi ga mogao probati popraviti. Auto se na Slavonskoj usred vožnje ugasio, popalile se sve lampice na instrument tabli. Nakon što je stao, par puta je verglao, i nakon toga ništa, samo se lampice pale na instrument tabli, to je sve. Zasad sam zvao chip u Čakovcu i Benc elektroniku koji se u pravilu ne javljaju na mobitel. Htio bih odmah odšlepat auto da se na licu mjesta isproba jel popravak uspio, tako da mi ZG i okolica najviše odgovaraju. Original u Jurkoviću je 11600 kn što je potpuno neisplativo s obzirom da auto vrijedi 30000 kn max. Hvala unaprijed!
 10. Jeste, odličan posao su napravili. Prije : Ovako ti to sad izgleda : Cijena, 1200 kn za sve 4 jel su bile stvarno pojedene, ja sam jako zadovoljan rezultatima, inače su oko 1000 kn za 4 komada (15 - 16') Možeš dogovoriti neku drugu boju ako želiš (po RAL tabeli boja) ili u istu.
 11. S čime mogu pokušati skinuti drek od ptice ili možebitnu žbuku koja mi se nakeljila na far od auta? Nisam ni sam siguran od čega je, ali znam da ne ide dolje s ničim, prvo skužio kad sam prao miniwashom i vidim ne skida se. Onda bio u AutoPartesu, lik mi je sa nekim sredstvom probao to skinuti, ali ne ide i dalje. Čak se toliko zakeljilo da više ni nije na površini već se zapeklo unutar samog fara, a nema ni par dana da se to dogodilo, znači nije baš nešto dugo vremena... Da li bi nekakvo poliranje farova u ovom slučaju pomoglo ? Mogu sutra staviti sliku čisto radi predodžbe... :naughty:

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...