kix Posted December 5, 2010 Author Share Posted December 5, 2010 (edited) Kod mene se ne može napraviti naknadno, napraviš kad i policu AO. Stakla treba slikati. Ak hoćeš zamjenit šajbu "Slučajno ti padne po zimi led sa drveta na šajbu u vožnji" Ne moraš to koristit odmah drugi dan nakon kaj napraviš policu ...počekaj malo Edited December 5, 2010 by kix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 pa jasno da ne budem odmah drugi dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 http://truthindetailing.com/Forum/showthread.php?t=225 Probao sam ja sa svim i svačim i ništa ne daje zadovoljavajuče rezultate. To se inače polira s cerium oxide prahom koji se mješa s vodom i onda bi to trebalo dati nekakav konkretan rezultat,bar se nadam. Planiram taj prah nabavit več neko vrijeme ali ...... Taj prah je ovaj s foruma kae Gabre stavio? što te sprečava da ga nabaviš ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Taj prah je ovaj s foruma kae Gabre stavio?što te sprečava da ga nabaviš ? ne da mi se nikakav prah naručivat s e baya,da ne bi bilo nismo znali pa se onda objašnjavat da je to za poliranje a ne za .... ako netko nabavi taj prah nek slobodno dođe kod mene ja mu to onda gratis spoliram,nema problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante Civic Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 osigranje ima 90% kuća i to je kombinacija, te nije uvijet imati kasko i ne gubi se bonus, jer na svakom auto koji sam imao/imam uzimao sam kasko ali sa dodatnim kombinacije da ne gubim bonus kod nekih sitnica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 pa sta onda cekas haha ja sam sebi tako rijesio farove na autu prethodnom...poceli maglit i taman mi registracija pri isteku bila oso osiguro i bila neka akcija za sve stakleno na autu i uzmem i taj paket te godine sam oba fara zamjenio. Koje osiguranje i kolko para.... Sviđa mi se to za farove.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Najlakše je nadoplatiti kombinaciju za stakla i dobit nova, al kakva su vam iskustva nakon promjene šajbe? Dal puca okolni lak, nastaje hrđa, nabubriva, nedihtira...? Ne mislim nakon mjesec- dva nego nakon 2-3 godine Kad su meni mjenjali stražnju šajbu na Golfu nakon godinu dana je sve naokolo počelo hrđat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ive_HF Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 mene zanima sa cim je najbolje oprat samo sajbu izvana i iznutra osim novina kako kazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Definitivno najbolje je s 3M sprejem za stakla: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Nekim čudom imam tu 3M kozmetiku u firmi Ovaj sprej za pranje stakla je 57 kn recimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Nije loša cijena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 i to je bez popusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 A koliko je s popustom btw jel imas sve od 3M-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 jel se sa tim mogu skinut ono što brisač izgrebe??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 Ne možeš :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 recimo 20% na kesh.... imam valjda sve od 3M, najbolje pitajte šta trebate - al može novi topic za to...nek ga otvori ko ima prvo pitanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Aj napisi koliko s popustom za ovo: YouTube - 3Mâ„¢ Performance Finish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 3M SREDST.ZA UKLANJANJE SITNIH OGREB. 39044 (Scratch remover) - 92 kn 3M SREDST.ZA ČIŠĆENJE STAKLA 50586 (Glass cleaner) - 57 kn 3M SREDST.ZA ČIŠĆ.KOŽE, GUME I VINILA 39040 (Leather & vinil restorer) - 122 kn 3M SREDST.ZA SJAJ I ZAŠTITU 39030 (Performance finish)- 101 kn to su cijene bez popusta - znači još 20% dolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Najlakše je nadoplatiti kombinaciju za stakla i dobit nova, al kakva su vam iskustva nakon promjene šajbe? Dal puca okolni lak, nastaje hrđa, nabubriva, nedihtira...? Ne mislim nakon mjesec- dva nego nakon 2-3 godine Kad su meni mjenjali stražnju šajbu na Golfu nakon godinu dana je sve naokolo počelo hrđat meni su mijenjali vjetrobransko staklo i suvozačeva vrata jer sam se spizdio u stup i skuplja mi se voda pod nogama suvozača. još nisam ustanovio da li pušta na vrata ili staklo, ali ujutro mi bude staklo zamagljeno kod vozačeve strane bez obzira da li noću kiši ili ne, tako da zaključujem da su mi sfušali i vrata i šajbu :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Risbo imaš na stanju ovih 3m peezdarija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Da, većinu imamo na stanju... Zovi me na 099/312-7021 ili PM-aj.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now