Jump to content

Poliranje vjetrobranskog stakla

Recommended Posts

Kod mene se ne može napraviti naknadno, napraviš kad i policu AO. Stakla treba slikati. Ak hoćeš zamjenit šajbu "Slučajno ti padne po zimi led sa drveta na šajbu u vožnji"

Ne moraš to koristit odmah drugi dan nakon kaj napraviš policu :D ...počekaj malo

Edited by kix

Probao sam ja sa svim i svačim i ništa ne daje zadovoljavajuče rezultate.

To se inače polira s cerium oxide prahom koji se mješa s vodom i onda bi to trebalo dati nekakav konkretan rezultat,bar se nadam.

Planiram taj prah nabavit več neko vrijeme ali ......

Taj prah je ovaj s foruma kae Gabre stavio?

što te sprečava da ga nabaviš ?

Taj prah je ovaj s foruma kae Gabre stavio?

što te sprečava da ga nabaviš ?

ne da mi se nikakav prah naručivat s e baya,da ne bi bilo nismo znali pa se onda objašnjavat da je to za poliranje a ne za ....

ako netko nabavi taj prah nek slobodno dođe kod mene ja mu to onda gratis spoliram,nema problema

pa sta onda cekas haha :P

ja sam sebi tako rijesio farove na autu prethodnom...poceli maglit i taman mi registracija pri isteku bila

oso osiguro i bila neka akcija za sve stakleno na autu i uzmem i taj paket

te godine sam oba fara zamjenio. :D

Koje osiguranje i kolko para.... Sviđa mi se to za farove.. :D

• 2 months later...

Najlakše je nadoplatiti kombinaciju za stakla i dobit nova, al kakva su vam iskustva nakon promjene šajbe? Dal puca okolni lak, nastaje hrđa, nabubriva, nedihtira...? Ne mislim nakon mjesec- dva nego nakon 2-3 godine

Kad su meni mjenjali stražnju šajbu na Golfu nakon godinu dana je sve naokolo počelo hrđat

3M SREDST.ZA UKLANJANJE SITNIH OGREB. 39044 (Scratch remover) - 92 kn

3M SREDST.ZA ČIŠĆENJE STAKLA 50586 (Glass cleaner) - 57 kn

3M SREDST.ZA ČIŠĆ.KOŽE, GUME I VINILA 39040 (Leather & vinil restorer) - 122 kn

3M SREDST.ZA SJAJ I ZAŠTITU 39030 (Performance finish)- 101 kn

to su cijene bez popusta - znači još 20% dolje...

Najlakše je nadoplatiti kombinaciju za stakla i dobit nova, al kakva su vam iskustva nakon promjene šajbe? Dal puca okolni lak, nastaje hrđa, nabubriva, nedihtira...? Ne mislim nakon mjesec- dva nego nakon 2-3 godine

Kad su meni mjenjali stražnju šajbu na Golfu nakon godinu dana je sve naokolo počelo hrđat

meni su mijenjali vjetrobransko staklo i suvozačeva vrata jer sam se spizdio u stup i skuplja mi se voda pod nogama suvozača. još nisam ustanovio da li pušta na vrata ili staklo, ali ujutro mi bude staklo zamagljeno kod vozačeve strane bez obzira da li noću kiši ili ne, tako da zaključujem da su mi sfušali i vrata i šajbu :doh:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...