marek1 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Prije kojih godinu dana sam kupio panasonic cq-100n iliti radio sa 7 inch touch displajom. E sad problem je u tome sto vise ne kupujem preko mobitela nego idem u zivo tak da mu na glavi odmah razbijem. Kao sve u redu s radiom i posalje to on meni, naravno bez uputa, drzaca i kompleta za pricvrscivanje i naravno bez ukrasne one lajsne oko radia. Zovem tog idiota da kak mi je to bez pol stvari poslao na sto je imao ispriku i reko da ce mi to poslati za koji dan. Nakon nazivanja itd, naravno vise se nije javljao ali hvala bogu ime i prezime, sa adresom i mobitelom je jos uvijek tu. Da ne duljim, od toga svega jedna velika 0-nula. I reko necu se zajebavati s kretenom, odoh ja u SILNICU pitat jel mogu naruciti posebno pa bi si mozda jos i daljinski uzeo i tako oni fino meni rekli da mogu i da ce doci tek za 2 mjeseca. Meni puno ali bolje ista nego nista. Tako oni to predvidili da ce doci tamo oko 5.12.2009 i ja im ostavio jos fore par dana i nazovem ja njih kad oni kreteni nisu niti narucili. Sad me pitaju dali to hocu, na sto kazem da da i kao da ce mi javiti. Dodem ja za 2 mjeseca kad niti A niti B. Rekla zenska da sad ima puno posla i da ce mi poslati mail preko dana. Eto danas 8.8.2010 niti maila niti robe i uopce ih ne mislim zvati. Sad jedno pitanje, dali netko zna gdje bi se moglo to nabaviti, jel postoji jos koji servis osim silnice? Dali bi se moglo to naruciti izvana odnekud pa da zaobidem ove idiote iz SILNICE?? Ili bas moram gledat radio bez lajsne koji plese u svom utoru?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now