Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

marek1

Full members
 • Content Count

  738
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Excellent

About marek1

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Interesi
  Auti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Osiguranje bi trebalo postijati da ti isplati stvarnu stetu, a na tebi je onda kako ces si ti popraviti i dalu ces si uopce popravljati. 2 puta sam imao slucaj i njihova procjena stvarno kriminalna. Ostecena vrata, blatobran, zmigavac, retrovizor i oni mi procjene prije 10 godina na 1200kn sto u ono vrijeme nije bilo dovoljno samo da se polakira, a da ne napomenem dijelovi, zmigavac lajsna od vrata itd. Na kraju su platili lakireru 3500 i lik iz osiguranja me pita kaj mi se nije isplatilo 1200kn uzeti. Da mi je bilo ponudeno 2500 ja bi uzeo i nabavio nesto rabljeno + lakiranje bi bilo do nekih 1600 i nekaj bi meni ostalo za trud i nesto njima, ovako je ostalo vjerojatno lakireru i ja bez auta 7 dana sto je isto steta u neku ruke, ali eto.
 2. U HOK su meni javili isto doma procjenu cifru za koju ne mogu ni kod stefa u garazi popraviti i jos su mi stavili kao podjeljena krivnja pa dobim 50 posto od te cifre. Bio tamo na jankomiru i neki njihov tamo odvjetnik idiot probao progurati to. Da mu je to proslo ja bi ga osobno prebio. Zenska na izlasku iz pearkiralista udarila mene ( upitna situacija) i ona je inzistirala da svaki sebi popravi. Njezin auto bio sav izubijan i u biti joj nista nije niti bilo nego samo cosak branika. Meni je pukao branik, udubljen blatobran jebeno, razbijen far i sjebana maska na haubi. Zvala zenska na kraju policiju. Policija dosla i procjenila da je zenska 100 posto kriva i za kaj jos ekstra mora platiti 1000+ kuna za izazivanje nesrece. Policajac je rekao da bi najradije napisao zapisnik i kaznu da nema brige oko suda itd. Na kraju pristanem na to da bi ovi u Hoku radili budalu od mene.
 3. U HOK su meni javili isto doma procjenu cifru za koju ne mogu ni kod stefa u garazi popraviti i jos su mi stavili kao podjeljena krivnja pa dobim 50 posto od te cifre. Bio tamo na jankomiru i neki njihov tamo odvjetnik idiot probao progurati to. Da mu je to proslo ja bi ga osobno prebio. Zenska na izlasku iz pearkiralista udarila mene ( upitna situacija) i ona je inzistirala da svaki sebi popravi. Njezin auto bio sav izubijan i u biti joj nista nije niti bilo nego samo cosak branika. Meni je pukao branik, udubljen blatobran jebeno, razbijen far i sjebana maska na haubi. Zvala zenska na kraju policiju. Policija dosla i procjenila da je zenska 100 posto kriva i za kaj jos ekstra mora platiti 1000+ kuna za izazivanje nesrece. Policajac je rekao da bi najradije napisao zapisnik i kaznu da nema brige oko suda itd. Na kraju pristanem na to da bi ovi u Hoku radili budalu od mene.
 4. Nisam citao detaljno. Vidim da je gti treffen za 9 dana, a ovaj je neki nesluzbeni treffen isto u reifnitzu ili? Btw jel netko bio ikad na onom sportwagen treffenu ?
 5. Odradi s 2 limene ploce simulaciju prolaaka auta. Mislim da je sasvim dovoljno 100x100x2mm ploca i stavi se na cosak etlje gdje zica ide prema uredaju. Tu je petlja najosjetljivija
 6. Molydon je imao normalne cijene pred 2 tjedna. Neznam kako je sada
 7. Pukla mi je donja plasticna zastita motora i orginal je za alfu. Mene zanima dali se to moze i tko moze u istocnom dijelu zagreba to odraditi?
 8. Evo jos sada samo nesto napises sta se moze odraditi, neka preporuka i koliko se moze dobiti.
 9. Koji je na kraju rezime ove teme? Nije se javio serviser turbina
 10. Isto ima heater na 220 za grijanje kartera. Pricvrsti se putem magneta zq karter i skida se prije voznje. Opcija za toplo grijanje je unutarnji strujni grijaci za zrak od mercedasa ili vw. Montira se negdje ispred ili iza filtera kabine
 11. To u kanadi ima, engine warmer kit ili tako nesto. Btw ovo sa grijacima je dobra stvar, navodno ford ima grijace za vodu
 12. Ja sam koristio 4pin waterproof car connector za spoj izmedu branika i karoserije. 2 zice za piezo zujalicu i 2 zice za napajanje i to sprijeda sam spojio na maglenke koje gotovo nikad ne koristim, a straga ista procedura samo sto mi je straga rikverc na braniku pa sam konektor koristio samo za zujalicu. Sve zice sam stavio u crni rebrasti razrezani auto buzir tako da to izgleda kao da je tvornicki.
 13. Isti slucaj je tako i na gt, mislim da mi je stup,drvo, ograda u autu kad ga sparkiram do kraja. A prije bi izgasio, izasao van pa ponovo jos tih metar. Btw ja sam ih stavio i naprijed, a za brzi spoj sam koristio one auto jackove savzutom rebrastom gumicom sto sam isto nasao na ebayu za nekih 5 kom 4pinskih za cca niti 40 kn
 14. To su orginal felge ili naknadno stavljene? Cudi me da orginalu imaju propust.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...