BaGy Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 kad upalim klimu upali se ventilator klime koji nije u balansu...pa mi se sva ta tresnja prenese na volan... vidio sam da se mogu ovi mali ventilatori kompa izbalansirat pa pitanje glasi dal postoji mogucnost da se i ovaj ventilator izbalansira? bio bi zahvalan kad bi mi netko objasnio kako
Bagi Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 čudno, zar ne bi trebali biti izbalansirani ventilatori? uvijek je na nekom peru mali zarez ili "fali" komadić, da ga se dovede u balans
BaGy Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 čudno, zar ne bi trebali biti izbalansirani ventilatori?uvijek je na nekom peru mali zarez ili "fali" komadić, da ga se dovede u balans takav je otkad je zamjenjen... sad kad si već napomenuo vidio sam na ventilatoru rashladne tekućine da ima male "utege"...pretpostavljao sam da je to nešto vezano za balans... ugl volio bi kad bi netko to znao izbalansirati baš je iritantno
WD40 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ima limene kao zalkačke.... al da taj ventilator prenosi vibracije na volan.... svastaaaa
Rudy Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 rekao bih da ti je motorić ventilatora dobio "lufta" pa bi rješenje bilo da ga zamijeniš! to se vrlo lako provjeri s rukom.
BaGy Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 ima limene kao zalkačke.... al da taj ventilator prenosi vibracije na volan.... svastaaaa http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=36345 i tako ima tema po njemačkim forumima koliko hoćeš...najradije bi ti došao da se sam uvjeriš al si mi malo daleko :lol: rudy...skidam ga sad za vikend pa ću pogledat...al kad ručno okrećem ventilator točno se vidi kako ide u osmicu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now