Kas Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dakle.... motor radi ok, ima hidropodizače, jedan se su i tamo čuje malo. Kako naći koji zajebava? Može li se očistiti ili nešto treće? Jel može biti štete na motoru ako se tako vozi dalje. Hvala.
matija0311 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 štete nemre biti ako se čuju,tak mi reko mehaničar..na polu se čuju već duže vrijeme auto se normalno vozi
filip00 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Na BMWu? Meni se čuju otkad sam kupio auto, prije 4god i prije 67000km od kupovine. Dan danas normalno vozi i nema problema...ja bih se zabrinuo samo ako počne trošit ulje jače.
Brklja Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ne sumnjam da znaš, ali drifteri stavljaju seleniu racing i s tim uljem im se ne čuju hidropodizači
Toninho Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Je Brkljon, ali nakon jebanja keve, a ne u normalnoj upotrebi.
Vila Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 poskidaj sve usisne pi.darije ..skini poklopac,skini bregastu,lagano sa magneton izvadi hidropodizače i jednog po jednog testiraj tako da upireš onaj središnji dio olitiga malu pumpicu laički rečeno,i ako ima previše lufta,baš ako je ono jebeno labavo onda ne valja hidropodizač..vidi malo igraj se..usporedi ih međusobno i vidit ćeš koji više klapa...iako ti ja savjetujen ako ih već minjaš promini sve :thumbsup:
Dominik Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 stetoskop i oslusni koji ne valja promjeni ulje mozda bude bolje ili pojacaj muziku
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now