Jump to content

Kas

Full members
 • Content Count

  924
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

About Kas

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Interesi
  Biciklizam, tehnička zaštita, drift, motori.......

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Imam ja set od M20 koji paše na alnaser o M52. Malo je potokaren i stavljen zupčanik od M52. Prodajem komplet sa lamelom, kraćim šarafima itd. Bilo je kod mene na autu neko vrijeme. Eventualno prenitati lamelu sa nekim boljim/jačim lamelicama. Javi ako si zainteresiran.
 2. Javim ti se, sutra ga vozim da izvuku prag od rizola pa kad ga pokupim ti se javim.
 3. Jel se bavi netko poliranjem doma, kupio sam auto koji je stajao ispod bora sa kojeg je kapala smola. Smola se da skinuti noktom, ali ostaje fleka. Ne znam koliko dugo smola stoji na njemu, ali bi volio, ako netko ima volje da to proba riješiti.
 4. Kupio sam auto koji je stajao ispod bora. Zasran je sa smolom, smola se da skinuti sa noktom, ali ostane oštećenje na laku, izgleda kao da se lak napuhao, ili tamne fleke. Kako to riješiti.
 5. 2017, BMW 320i, E36 karavan sa bocom plina i 1500 kg na vagi bez vozača, svim unutra, 2:09. Gume 17" na pola potrošene. Težina ga ubija na kočenju i u zavojima. AE 86 na žalost nisam mjerio......
 6. Jedno vrijeme su one koji su driftali vadili odmah van. Jel netko zna realno kako je danas? Dali toleriraju, upozoravaju ili odmah doviđenja.
 7. Na jednom od zadnjih DD, mislim da su ga organizirali "Alfisti", ljudi su divljali okolo van staze, po prometnicama itd. To je gazdu "iznerviralo" dok je točka na i bila zadnji DD, na kojem sam bio i vozio, jer smo mu razrovali travu uz stazu za par zavoja. Asfalt nikad nije bio oštećen, ali je drift nakon toga ukinut.
 8. Vozio sam Marof, drift, i mogu reći da je to najje.... staza za drift u blizini. Pod tim mislim na drift sa nekim slabijim autom do 200 - 250 ks Veća snaga od toga nema smisla jer je staza dosta zatvorena i osim vanjskog kruga koji je brži, svi unutarnji zavoji su za ubijanje guma i kočnica. Svojevremeno je drift bio zabranjen na Marofu. Kako danas gledaju na to?
 9. Kod mene u tehničkoj zaštiti izolator petlje na protupožarnoj petlji služi da u slučaju kvara negdje na petlji taj izolator odvoji dio petlje koji je u kratkom spoju dok ostatak radi i javlja grešku. U tvom slučaju bi to moglo biti nešto kao elektronski osigurač. Da se brod u slučaju kratkog spoja ne zapali a opet, kad se kratki spoj popravi, on automatski pusti opet struju.
 10. Jel murja kontrolira motore na ulazu i izlazu iz grada?
 11. Informativno, 2.0 TDI u Transporteru 2016 godina, serijski 75 kW, šta je moguće sa njim, sa snagom i sa potrošnjom.
 12. Kakva su vremena u usporedbi sa starim asfaltom?
 13. Šta je bolje, tablica u kofer, naljepnica na tablicu ili nešto treće?
 14. Svi imaju platine, samo starijima je i bobina ispod magenta, a novijima je bobina vani.
 15. Ima platine ispod magneta sa stane gdje je struja, ne sjećam se točno sa koje ali suprotno od lanca.
×
×
 • Create New...