Jump to content

Recommended Posts

Posted

jel zna netko dal bi se dale ove felge preradit sa 4x108 na 4x98 ili 4x100????

19-orig.jpg

i ako da ko bi to mogao odraditi, naravno vrhunski i bez nekog pucanja felge kasnije itd.....

hvala unaprijed za inf.:thumbsup:

Posted

ja sam imao na jednim alu felgama, s 4x100 na 4x95

stare rupe se piksaju i buse nove , kolko se dobro strojna napravi tolko felga nebu tresla.

al to je bilo zato jer u ovim krajevima nije bilo za kupit takvih felgi. za obicne aute ti je jeftinije/jednostavnije, prodat te felge i kupit iste s odgovarajucim rupama.

Posted

jedino sto znam za ovu felgu da bi se dala potokarit nesto sa unutarnje strane. jer je dosta duboka , neznam kako da objasnim, ima kao "distancu" sa unutarnje strane, tu bi se dalo nesto skinut, ako bi se islo na adaptere.

Posted

mene ovo isto zanima.. taj adapter sto si dao link, da li to dodaje koji cm i felga ide van? pretpostavljam da da... znaci felgu bi trebalo "izbrusit" za debljinu adaptera, teoretski?

Posted

prvo treba vidjet jel se da felga potokarit na ET40, znaći da se skine 25mm, pa se naprave ili kupe takve distance, i stvar rješena. Tak je Seb imao na svom bravu prije par godina, čak s istim takvim felgama OZ Superturismo

samo je pitanje isplativosti :)

z97-bravo1.jpg

Posted
prvo treba vidjet jel se da felga potokarit na ET40, znaći da se skine 25mm, pa se naprave ili kupe takve distance, i stvar rješena. Tak je Seb imao na svom bravu prije par godina, čak s istim takvim felgama OZ Superturismo

samo je pitanje isplativosti :)

z97-bravo1.jpg

aaaaaa, vidi makine:D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...