Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

killuminati

Full members
 • Content Count

  4,444
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

114 Excellent

About killuminati

 • Rank
  killuminati

Personal Information

 • Ime i prezime
  Pavle Majstorović
 • Lokacija
  Zagreb
 • Vozilo
  Mazda 323F, Mazda6 Sport
 • Interesi
  Mazda HR admin

Recent Profile Visitors

806 profile views
 1. Ma super za tebe, ja sam se osvnuo na ovu opasku da je ELM beskoristan.
 2. malo pretjeruješ, pa nećeš servis otvarat s time.. služi upravo tome kaj si naveo i to radi sasvim solidno, mene ovo ljeto ELM spasio kad mi je lambda riknula.. za 60 sekundi sam otprilike znao u čemu je problem i par dana zahvaljujući ELM-u brisao grešku koja se non stop palila dok nije stigla nova, inače bih bio osuđen na safe mod.. ako VCDS s interfaceom za $199 koristiš za non VIN restricted opcije, možeš sve isto kao i s ELM-om, dakle za ostale stvari moraš registrirat VIN, nije baš za usporedit ta dva proizvoda..
 3. http://rndmotorsport.co.uk/Astra-G-Pillow-ball-top-mounts
 4. ako je pravi krom, probaj coca colom, bez jebe.. [emoji4] makar je teško po fotki ocijenit kakvo je to oštećenje..
 5. kakve razlike? meni je to u rangu ovih filmića s youtubea gdje ulijevaju/špricaju vodu u usis..
 6. ko ga jebe, nek se isfiltrira šljam i prevaranti.. preporuke su u bilo kojoj branši nezahvalna stvar, drago mi je da si riješio, ja sam planirao uskoro tamo jer sam imao pozitivno iskustvo i tamo bezbolno riješio problem, no ipak ne budem.. što se tiče ovog rekao, ne rekao, mogao si to s malo više taktike odigrat, al dobro sad..
 7. napiši slobodno jer ću i ja morat skoro nekaj na klimi zbavit.. ja sam tam došao po preporuci pelepelea ima koja godina već, bio zadovoljan, ali to je tak, lutrija..
 8. vidi za auto karlo, jačkovina 64, guglaj broj.. njih je pelepele reklamirao tu na forumu.. ja sam slagao klimu kod njih, nemam zamjerke, dečki bili skroz korektni.. edit, našao u kontaktima: 0915254835
 9. teško da proradi i kad je slatka voda u pitanju, sim vrlo vjerojatno da, to je prilično robustan komadić, ali i ako ne radi nije neka šteta, ionako operater može izdati novu, kontakti su vjerojatno na gmailu, memorijska bi mogla preživjeti, ali nema tu nikakve garancije.. problem je što već sad leži neko vrijeme u slanoj vodi, a i baterija je u njemu.. zašto još uvijek nije izronjen? sad više nemaš kaj za zgubit, rastavi ga, operi slatkom vodom sve, pa odmah demineraliziranom, osuši papirantim ubrusima, ubaci sve u siliku ili rižu i nadaj se najboljem.. zapravo da budem precizan, nek gleda koji drugi aparat će si kupit.. kako god, aparat nije za bacit, display radi 99%, kućištu nije niš, uglavnom, ima dijelova za prodat.. tekućinu koja se koristi za uklanjanje korozije vrlo vjerojatno nemaš, kao niti uzv kadicu, tako da ti je ovo best shot.. nažalost ili nasreću imam iskustva s time.. javi rezultat.. [emoji6]
 10. ja sam 323 dampirao soudabandom još pred valjda 6-7 godina, potrošio dvije role na prednja vrata i gepek, još stoji tamo gdje sam ga zadnje zalijepio, ne smrdi, ne cijedi se niti ikakvih drugih problema.. bitna je dobra priprema, volja i malo zdravog razuma, čistio sam površine vodom i benzinom za čišćenje te sam dodatno sve površine fiksirao 3M duck tapeom.. po meni nije za tamne aute, vidio sam kako izgleda kad se počne cijedit, sve su bili tamni auti, ipak je to građevinski materijal.. s druge strane, dynamat je po meni preskup za to kaj je to ustvari, ne kažem da ne valja, ali danas je sigurno veći izbor tih traka, za razumnu cijenu.. za hardcore ekipu ima i brax exvibration, antivibracijska pasta..
 11. je, samo pazi na živine po cesti, ni u autu nije ugodno kad klupko vune izbaulja na cestu ko nadrogirano, a to tamo nije rijetka pojava..
 12. hmm, straga je uži jer je naprijed dosta teži pa da se ne valja pri skretanju, no nisam siguran bi li se to narušilo da je trag jednak na oba kotača.. svakako bi bolje izgledalo, ali na neovisnom ovjesu su promjene traga tijekom vožnje izraženije progibom kotača, cilj je smanjiti promjenu traga u vožnji, a povećavanjem offseta se mijenjaju svi parametri, scrub radius, otežano je skretanje pri nižim brzinama, stres na komponente je veći itd.. po meni to nije samo zašarafit distancu, do 5mm po kotaču skoro pa nema negativnih efekata..
 13. da sad ne kopam, koliki je trag prednjih i stražnjih kotača na cx?
 14. ako nije ZL, vidi da nije B0, nemam broj šasije pa jebiga nagađam..

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...