killercivic Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 deda se zajebo i ulije u dizelaša 35 litara benzina, i naravno auto stane. I sad sam ja to sve izvuko i imam 45 litara neke lude mješavine. Možda 7 litara nafte i 35 litara eurosupera, jel mogu to iskoristit u kakvom autu? Za novije se bojim da nebi sjebalo katalizator, al neka kršina bi mogla na to ić?
Japanac Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 bolje možda to u nekog starog dizela po zimi, po principu 3/4 nafte i 1/4 tog čušpajza će da leti
stipe Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 sad to laganini didu u rezervoar, po 5 litara pa onda napunis dizela do kraja... Nece ni 6sjetiti...
Salee Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 to ide u vladinu corsu 1.2, njeg ionak boli *urac
matija0311 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 uu to bi polo mogo progutat ak ne iskoristiš javi eurosuper vidi par puta godišnje ovo bude ga obradovalo
WD40 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 imam doma 200l takve mjesavine od ove sezone rent-a car-ova stara benzinjata bi moglaprogutat al nemjesat 1:1 vec npr 15l benzine i 5l te mjesavine... Stari dizeli to gutaju.... ja samo nalijem 1l dvotaktola i 1:1 se moze mjesat (duja)
Alfaludak Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ako je moj skuter isao na gazolin onda moze i na to
Lacko Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Stilo je iso na pol tanka benzina do trsta bez problema
Kaki Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Stilo je iso na pol tanka benzina do trsta bez problema dobro je to, treba nekad injektore iznenadit
WD40 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 benzin nije bas friendly prema pumpama dizelasa.... spesli kod commonrail-a.... Vremena boschpumpe su nazalost out....ona je gutala i vodu
Kegalj Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ja sam se sjebo i u službeni diesel nasuo 100 kn benzina i do vrha diesel. Odvezao se do parkinga i tamo mi je majstor nalio deci-dva motornog ulja i auto je radio ko isus e sad to me dovodi do zaključka da diesel s nešto malo benzina u sebi zamašćenog uljem može radit, ali benzinac nikako kako sam čuo. Eventualno možeš to prodat nekom tko ima pun kurac diesela ili lože doma pa da smiksa to i utoči u golfa 2
Ujo Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 šta sve tu piše hahaha...kad smo već kod pizdarija sa gorivom, ja sam pucha(2t) vozio na pljuvačku! di ste sad, a?!
killercivic Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 ja sam se sjebo i u službeni diesel nasuo 100 kn benzina i do vrha diesel.Odvezao se do parkinga i tamo mi je majstor nalio deci-dva motornog ulja i auto je radio ko isus e sad to me dovodi do zaključka da diesel s nešto malo benzina u sebi zamašćenog uljem može radit, ali benzinac nikako kako sam čuo. Eventualno možeš to prodat nekom tko ima pun kurac diesela ili lože doma pa da smiksa to i utoči u golfa 2 može, mi vozili fiću na neku mješavinu lož ulja i blata, išao je dok nije stao onda je trebalo rastavljat fergazer
charger Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 2 killer: LOL da sjećam se, i poslje smo ga navezli u kanal pa kad su došle kiše kanal je precurio i malo poplavio ljudima kuće Išao je 100km ali ne preko 45-50kmh
Alfaludak Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ja sam tomos automatic vozio na dizel ko ne vjeruje ne mora, ali da mi netko to prica reko bi mu da mi laze u lice ali istina je JA SAM SE VOZIO NA DIESEL na tomosu automaticu iz 1985 godine
Hrdzo Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Davnih dana je frend u peglicu nalijo benzin sa dizelom (netko je u dizela ulio benzin pa izvuka van a ovaj je to uzeo), i pegla je isla normalno, ali kad si ju ugasio jos je par sekundi radila... i pucala
stipe Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 mi smo u autobus ulili cca 100tinjak litara benzina, nadopunili ostatak sa dizelom, nije ni osjetio
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now