Gabre Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 znači, naslov sve govori, radio cd player, ili eventualno radio mp3 bez cd-a, no da ima podršku za bluetooth (handsfree) i konektor za spojiti iPhone, te da onda taj uređaj može kontrolirati iPhone (to jest; da mogu s njim šaltati pjesme, a i bilo bi super kad bi pokazivao broj tko te zove) pa eto, ako imate nešto pametno preporučiti :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Nesto od Pioneera si pogledaj.. Deh7100 ili sl.. Ili alpine cda103,cda104 itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 vaša web stranica je u banani, ne mogu po kategorijama pretraživati, sve mi pod autoakustikom strpa na 147 stranica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Treba znati Sve je lijepo sortirano samo moras znati kako to naci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe385 Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 e upravo to i ja tražim, pravi topic u pravo vrijeme:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Ja osobno bi si uzeo Deh 8100 da moram kupiti HU sa plavim zubom i ipod/iphone kontrolom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 Treba znati Sve je lijepo sortirano samo moras znati kako to naci.. sortirano je, no ne reagira na klikanje probao u firefoxu i u IExploreru... jedino preko searcha mogu tražiti a to je blago rečeno koma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Hoces se kladiti da radi najnormalnije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 (edited) pa ebemu, idem opet na vaš site probat edit: pa tko vam je stranicu pravio, radi samo ako klikneš na slova, a ne na cijeli pravokutnik i strelicu ako klikneš u prazno, no unutar polja autoradio, neće... moraš BAŠ na slova kliknut Edited September 15, 2010 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 znas kak se kaze, nije zvaka za s.... :lol: salim se naravno doleti jednom do mene pa cu ti bolje sve objasniti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiv Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Ja sam uzeo nedavno Kenwood BT60U i prezadovoljan sam. Bluetooth pozivi rade savrseno, mozes sa radija telefonirat, cijeli imenik ti on skine na sebe i prikazuje ti tko zove, koji broj, preusmjerava sve na zvucnike, i dobijes mikrofon za ugradnju. Mene svi normalno cuju cak i bez krova. Ja druge, naravno, cujem perfektno. Ima cak i bluetooth streamanje muzike, ali nisam to previse isprobavao. Navodno ima problema sa iOS4 i muzikom (apple je promijenio nesto valjda bitno sto se ipoda tice). Nisam imao previse vremena igrati se s tim, pustam muziku sa USB-a (ne iPhonea) pa mi nije toliko krucijalno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiv Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Samo napomena, ovo sa iOS4 problemima - svi auto radiji to imaju, Apple je promijenio nešto u načinu handleanja iPoda, tako da svi moraju updateat firmware, ili cekati da apple vrati stvari kakve su bile prije (sumnjam). Ako iPhone nije updatean na iOS4.0 ili veci, sve bi trebalo raditi savrseno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad-bertone Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 DEH 6200 BT bi bio idealan po mojem misljenju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 (edited) LG auto-radio LCF600URU ili LG auto-radio LCS700BRS to je u cjenovnom rangu 700-800kn ak ne trazis nes viseg ranga. To sam ja gledo i na kraju sam uspio napravit kabel za aux in na svog kenwooda pa mi nije trebao novi HU Edited November 10, 2010 by Misek_Chipsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Ja imam pioneer avh-p5100dvd sa bluetooth adapterom za mobilne telefone. Da li ko zna da li će mi iphone 4 raditi sa tim uređajem...ima ulaz za ipod ali nema kablove http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/Accessories/iPod/CD-IU205V ali koliko vidim nije neka lova. Bluetooth adapter je CD-BTB200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 imam deh 85BT..radi vrhunski.. moj je 2-3god star Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Ja imam pioneer avh-p5100dvd sa bluetooth adapterom za mobilne telefone. Da li ko zna da li će mi iphone 4 raditi sa tim uređajem...ima ulaz za ipod ali nema kablove http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/Accessories/iPod/CD-IU205V ali koliko vidim nije neka lova. Bluetooth adapter je CD-BTB200 Imas kabel na dealextreme za 4-5 dolara..ja uzeo i kad stigne probam pa ti javim jel fercera Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Ok........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 malo sam se zeznuo....ja sam uzeo ovaj kabel..... http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/Accessories/iPod/CD-IU200V Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Moj radi...isprobano danas...iphone u iščekivanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 13, 2010 Author Share Posted November 13, 2010 i sad si mi bacio bubu u uho da si i ja onako nešto nabavim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 ovo je opet aktualno, uhvatilo me da mijenjam radio, znači, uvjet i dalje bluetooth i što ljepši/veći ekran, ostalo me ne zanima previše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Pioneer AVH-5200BT, u savršenom stanju - 4000kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Esi se ti tinte napio ili si fulao nulu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Fulao je nulu, novi je oko 7000-8000, on je reko da ga da za 40l omv100tke. Ili može za zamjenu guma kod vulkanizera, tako je rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now