Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Raptor6767

Full members
 • Content Count

  38,510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Raptor6767 last won the day on May 27

Raptor6767 had the most liked content!

Community Reputation

1,160 Excellent

About Raptor6767

 • Rank
  RSG

Personal Information

 • Ime i prezime
  Rene Dizdar
 • Lokacija
  Zagreb
 • Vozilo
  Renault Sport Clio 197, Opel Combo C 1.7DI, Cagiva Raptor 1000 EVO II

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tak i kod mene na Cliu. Imaju nekih 40.000km sad. S time da je auto stajao gotovo godinu dana od prošle vožnje, u protekla 3 dana napravili 500tinjak km u svakakvim uvjetima - ne cvili nimalo. Uzeo sam si DSUno za prednje i DS2500 za stražnje na Meganeu sad. Montaža slijedi pošto su OEM još dobre.
 2. Sretno! Navrati, nemoj da ja tebi idem non-stop. [emoji41]
 3. Vježbaj, pizda ti materina pa ti neće ispadat volan iz tih ručica. [emoji1787]
 4. Preporuka za neko sredstvo? Vozio sam frenda u autu koji očito ima puno gela u kosi i sad mi je krug na naslonu. ?
 5. Motul 300V 5w40 4500-5300km moje vožnje krene se crnit. S time da ja sva vozila u kojima je 300V koristim za vikend "jurnjavu".
 6. To ti je OK. Još ti uvaljam Xenum VRX500 keramiku sa Esterom i prst u uho. Ja mijenjam 5-10kkm ovisno o tome kak se vozilo unutar intervala.
 7. Godinama već točim VX500 prvo, a sad VRX500 (novi naziv i pakiranje), stavio neki dan u Meganea,samo cca 2dcl (umjesto 3.75dcl) koliko je ostalo u kantici nakon Raptora, auto osjetno mirnije radi na leru. Nisam mogao vjerovat. U svim vozilima mi je. Combo/Doblo CE300, Clio/Megane/Raptor VRX500.
 8. Jesi pronašao na kraju i gdje? Trebam da me spriječi da vratima udarim u zid kad izlazim iz auta (Meg ima duža vrata od Clia). I ima li netko ideju za zidni nosač za gume i stol preklopni?
 9. Ne ali imam 18" Falken FK510 ljetne i Conti TS860 na Doblóu te Uniroyal RainExpert3 na Combu. Osoba poput tebe bi bila na Kinezu vjerojatno i hejtala ljude poput mene kad se izdrkavamo i da koji kurac će nam takve gume na autima s kojima smo svakodnevno u prometu i radimo +30kkm/god. Ne znam zašto se sad naddrkavamo nepotrebno. Tko voli nek izvoli. Svatko ima svoje. Ja sam autoentuzijast, svjestan sam što znači dobra guma i hvala dragom Bogu, mogu si je priuštiti.
 10. Upravo tako. Nije uopće poanta "ganjanja" po snijegu/poledici/slinavom. Ali ako je razlika između mene i tebe u tome što ću doma ženu zvati da sam SKORO pogazio neko dijete koje mi je izletjelo iza kombija, a ti zvati odvjetnika jer si pogazio to isto - meni je to no brainer. Naravno, ako si mogu to priuštiti. Gume, (prednje) kočnice, brisači, žarulje/svjetla te amortizeri stvarno pripadaju aktivnoj sigurnosti. Na tim stvarima ne valja štedjeti. IMHO, naravno. All season gume su ti meni onak - nit vrit nit mimo. Ljudima radije onda preporučim neku kvalitetniju zimsku gumu nego prosječnu all season. Jedino Michelin Crossclimate je fakat jako dobra guma. Ali i košta. I onda me to opet vrati na to da ljudima preporučim odličnu zimsku gumu i napomenem da će se nešto brže trošiti ali neće biti drame bar po zimi.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...