Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Raptor6767

Full members
 • Content Count

  38,465
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Raptor6767 last won the day on May 13

Raptor6767 had the most liked content!

Community Reputation

1,081 Excellent

About Raptor6767

 • Rank
  RSG

Personal Information

 • Ime i prezime
  Rene Dizdar
 • Lokacija
  Zagreb
 • Vozilo
  Renault Sport Clio 197, Opel Combo C 1.7DI, Cagiva Raptor 1000 EVO II

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sretno! Navrati, nemoj da ja tebi idem non-stop. [emoji41]
 2. Vježbaj, pizda ti materina pa ti neće ispadat volan iz tih ručica. [emoji1787]
 3. Preporuka za neko sredstvo? Vozio sam frenda u autu koji očito ima puno gela u kosi i sad mi je krug na naslonu. ?
 4. Motul 300V 5w40 4500-5300km moje vožnje krene se crnit. S time da ja sva vozila u kojima je 300V koristim za vikend "jurnjavu".
 5. To ti je OK. Još ti uvaljam Xenum VRX500 keramiku sa Esterom i prst u uho. Ja mijenjam 5-10kkm ovisno o tome kak se vozilo unutar intervala.
 6. Godinama već točim VX500 prvo, a sad VRX500 (novi naziv i pakiranje), stavio neki dan u Meganea,samo cca 2dcl (umjesto 3.75dcl) koliko je ostalo u kantici nakon Raptora, auto osjetno mirnije radi na leru. Nisam mogao vjerovat. U svim vozilima mi je. Combo/Doblo CE300, Clio/Megane/Raptor VRX500.
 7. Jesi pronašao na kraju i gdje? Trebam da me spriječi da vratima udarim u zid kad izlazim iz auta (Meg ima duža vrata od Clia). I ima li netko ideju za zidni nosač za gume i stol preklopni?
 8. Ne ali imam 18" Falken FK510 ljetne i Conti TS860 na Doblóu te Uniroyal RainExpert3 na Combu. Osoba poput tebe bi bila na Kinezu vjerojatno i hejtala ljude poput mene kad se izdrkavamo i da koji kurac će nam takve gume na autima s kojima smo svakodnevno u prometu i radimo +30kkm/god. Ne znam zašto se sad naddrkavamo nepotrebno. Tko voli nek izvoli. Svatko ima svoje. Ja sam autoentuzijast, svjestan sam što znači dobra guma i hvala dragom Bogu, mogu si je priuštiti.
 9. Upravo tako. Nije uopće poanta "ganjanja" po snijegu/poledici/slinavom. Ali ako je razlika između mene i tebe u tome što ću doma ženu zvati da sam SKORO pogazio neko dijete koje mi je izletjelo iza kombija, a ti zvati odvjetnika jer si pogazio to isto - meni je to no brainer. Naravno, ako si mogu to priuštiti. Gume, (prednje) kočnice, brisači, žarulje/svjetla te amortizeri stvarno pripadaju aktivnoj sigurnosti. Na tim stvarima ne valja štedjeti. IMHO, naravno. All season gume su ti meni onak - nit vrit nit mimo. Ljudima radije onda preporučim neku kvalitetniju zimsku gumu nego prosječnu all season. Jedino Michelin Crossclimate je fakat jako dobra guma. Ali i košta. I onda me to opet vrati na to da ljudima preporučim odličnu zimsku gumu i napomenem da će se nešto brže trošiti ali neće biti drame bar po zimi.
 10. Brutalno, toliko me kostala 1 Conti 850p. A da ga jebes, nije 4 puta bolja nikako. Na vlažnom/slinavom je. A tu se po zimi onako voziš 90% vremena. Na Doblou imam TS860 i guma je top. Prije nje nekih 4 sezone imao TS850.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...