Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Raptor6767

Full members
 • Content Count

  38,784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Raptor6767 last won the day on May 28

Raptor6767 had the most liked content!

Community Reputation

1,766 Excellent

About Raptor6767

 • Rank
  RSG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Opel Combo 1.7DI - 2.27, stari asfalt, gume - da. 😂 Clio 197 190ks - 1.55, stari asfalt, gume - R888 polovne, prvi put na Grobniku Clio 197 210ks - 1.49, stari asfalt, gume - CSC3 Megane 265 Cup 315ks - 1.44 novi asfalt, gume - CUP2 (nisu nove, ali nećemo si srat da su stare) Nemam ja puno krugova, možda 70 krugova sveukupno na Grobniku i to sa velikim pauzama kroz 10god. Svaki put kad dođem, učim putanje praktički i nikad sa istim autom, uvijek neki novi setup auta ili drugi auto.
 2. Poanta je da sa tim top ovjesom možeš naštelati auto kako tebi paše, odnosno, može biti beskompromisniji. Ja sam prvo kupio KW Clubsport za M3RS, a onda tek auto. Znao sam kakav auto želim i kako se CS pokazao na Cliu i da ga setapiram za cestu, da malom bude straga udobnije se vozit, a auto se i tako namješten nešto bolje ponaša od stock Cup ovjesa - manje rolla ima. A onda, kada ideš na stazu možeš si namjestiti opet kako ti odgovara.
 3. Na oba RSa imam drugi ARB i strut u kombi sa KW Clubsport
 4. Da su debili konačno updateali app pa da ima i track opciju koju obećavaju već dugo bilo bi top. Ili da RaceChrono/Harry's omoguće BT povezivanje sa Dragyem bilo bi super, jer Dragy je samo 10Hz receiver, niš više.
 5. Ne sjećam se više od kud, ali ak imaš kojim slučajem pošalji...:D Da, vrijeme leti. Puntaći su isto bili guba, moje dupe stalo u samo jedan, kaže mi Lema - nemoj ga jako stiskat, ne bude taj dugo.
 6. Nemoj se opterećivati vremenom. Dođi i odvozi, prvi puta je uvijek najljepše jer ne znaš kaj da očekuješ. @Prez i ja (ko) 2 debila.
 7. RaceChrono i/ili Harry's lap timer, unutar 0,1-0,2s od transpondera. Ne kužim da ti tak jako varira. Koristio sam na SGS9 i sad na SGS10+. BIlo bi idealno povezati jednu od gore navedenih appova sa 10Hz externim receiverom. Onda je to to. Premale staze za naše aute, trganje je to. Najmanja staza koja mi je OK je Mobikrog/Gaj. 3 tjedna nakon kaj sam kupio auto.
 8. Nije Grobnik mjesto gdje ideš tjerat svoju pravicu. Tako se događaju sranja. A ja ako se mogu maknuti, a da nisam u uber krugu, maknut ću se. Ti si mučko đubre pa nećeš. Pljugaj crncu gade samoživi. I mislio sam si da Uroš misli na tvog, a ti na RI0881RS koji ima Nitron, izvagan priblizno kao trophy R, IC, DP, Akrap, KTR usis, strut bar naprijed, iza strut od trophyRa, sve na unibole, nagibi naprijed/iza, DS3000, pleteni lajtunzi, a na tavanu full slick. Al da, auto ko stock. P.S. da me se krivo ne shvati - treba to odvozit. Točka.
 9. Mislim da to nije taj auto. ovaj je žuti, iz RI. Ako mislimo na isti auto.
 10. Sjedneš u auto s nekim iskusnim ili nekog od njih posjedneš sebi. I pomalo voziš/igraš se s autom. Najbitnije je pratit promet iza sebe. Ja sam s@Uros bio sa Combom i više sam gledao retrovizore nego naprijed i nikome nisam zasmetao.
 11. Kužim te. I da si ikad bio, vidio bi da bar svaki drugi puta tako i je. Imaš 2 grupe. <1.50 & >1.50 npr. S time da "jurit" 1.48 npr i 1.38 je razlika 5x veća nego 1.50 ili 2.00....tako da se mene pita <1.40 bi bila i treća skupina
 12. Svaka čast dečku! Treba to odvozit. Da postoji neki smileić sa naklonom, stavio bih ga. Nema problema, osim u glavama ekipe koja je samoživa. A usporediti TD i SR po pitanju organizacije je suludo. Na TDu nikad ništa nije falilo (OK, drama je PONEKAD kada LEMA dođa sa Twingačima na stazu) - live timing/timing app, rundamo ko veliki, sanitarni čvor na nekoliko desetaka m,...super...samo kaj košta, naravno. Nije za svakog. I sam bih vozio svaki put da mogu/imam.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...