Davor Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dila li to ko kodnas da ne narucujem sa ebaya
_GOC_ Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 to i mene zanima, jer trebam od wilwood-a kočione pločice
tcode Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Pločice za Wilwood kliješta sam vidio u EBC ponudi, a EBC dila Motormanija, ak ti to kaj pomaže.
_GOC_ Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 puno hvala:thumbsup: raspitat ću se jel imaju kaj u ponudi i za aute
Davor Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 cisto da napomenem nakon 7dana moljenja, prosenja, mejlanja... nasih tjunera da se udostije javit nesto oko cometic, arp, act i fidanze... sve je naruceno izvana, nije ni cudo da nam poljo/privreda propada... a jos k tome za neke perverzije se nisam ni usudio pitat, kao begi coolant reraute kit, fuiel reail ili energi suspensiou master bushing kit... cisto iz patriotizma u sljedecoj turi narudzbe probat cu kod nas narucit willwood, tein i hard dog... mozda cu imat srece:lol:
Alfaludak Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 isuse kaj mene ceka.....................
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now