JosipZG Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 (edited) imam problem sa alarmom podešen je tak da kad odključaš auto on se nakon par minuta sam zaključa, neovisno o tome dal si daljinski sa ključevima ostavio u bravi ili su ti u džepu 10 metara od auta. to mi je jako glup sistem jer bi mi se auto mogo zaključat dok ja odem npr. napumpat gume i onda nemam kak uć u njega ima još par gluposti koje se događaju- npr kad upalim auto upale mi se sva 4 žmigavca 3 puta. ako npr. otključam auto ručno sa ključem koji nema to daljinsko na sebi, s tim ključem neću moć upalit auto dok ne stisnem jedan gumb na daljinskom. maloprije sam našo di mu je taj modul i na njemu piše Scorpion. ne piše model. modul ima 4 konektora na sebi. pošto preko tog modula idu alarm, blokada paljenja i daljinsko zaključavanje ja bi isključio sve opcije osim daljinskog. sad sam sve odspojio i paljenje nema blokade al naravno ni daljinsko ne radi ak neko ima shemu od nekog scorpion alarma bio bi zahvalan da poslika, možda mi pomogne :blink: edit: nebi htio kombinirat s tim konektorima(odspajat jednog po jednog) dok ne vidim shemu da nebi nekaj skurio(alarm se izgledom i debilnim funkcijama čini jeftinim smećem pa ko zna) Edited September 30, 2010 by JosipZG
Ciki Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 http://www.scorpionauto.com/alarms.htm vidi jel tu ima kakva shema.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now