Jump to content

CDC Round 3 - 03.10.2010. - Slike

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
lol ova sa prve slike frendu prenjela HPV...

stoga bez gume na harpunu ne unutra :D

Tak svejedno kad je to bolest koja je samo kod zena aktivna... a kod muskih JAKO rijetka tj. mi prenosioci ... D: :D:D

Posted
ja se bar trudim koristiti panning :P:)

ti nisi bio pa nemas fotki ili ti fotic jos ukomiran? :)

Ma nisam bio ... moro sam na sprovod na Lošinj, javio sam Tonćiju da me nema ... ne boj se, dost mi je krivo bilo :)

Posted
Ma nisam bio ... moro sam na sprovod na Lošinj, javio sam Tonćiju da me nema ... ne boj se, dost mi je krivo bilo :)

steta, vidimo se onda na sljedecem eventu nadam se :cheers:

Posted
Sunce im je*em u tim tabanušama, di su im štikle!?!?!? :doh::D

Majke mi mile...kao tete u vrticu su...petace neke su trebale stavit i to ono barem 12 cm...:lol:

Posted
Majke mi mile...kao tete u vrticu su...petace neke su trebale stavit i to ono barem 12 cm...:lol:

Pa da, bar 10 centi tak, mislin žena izgleda 30% bolje samo radi štikle... još kad joj se noge utegnu i dupe nabije radi visoke pete, uh uh :drink:

Posted
Sunce im je*em u tim tabanušama, di su im štikle!?!?!? :doh::D

Toga na zalost ima malo vise kod vas dolje u splitu.. ps mtr... Sto niza zena, veca stikla, na kraju nije nijedna ispod 180 dole kod vas. ja ostao paf.

Posted
Pa da, bar 10 centi tak, mislin žena izgleda 30% bolje samo radi štikle... još kad joj se noge utegnu i dupe nabije radi visoke pete, uh uh :drink:

Šta jes jes :notworthy::notworthy:

Posted
Toga na zalost ima malo vise kod vas dolje u splitu.. ps mtr... Sto niza zena, veca stikla, na kraju nije nijedna ispod 180 dole kod vas. ja ostao paf.

Moja zena je skoro visoka kao ja u stiklama, ja imam 190...one mulice se mogu sakrit iza nje u onom kurcu Top modelu kako po drzanju tako i po hodu...

Ali zato Vanja izgleda :thumbsup:

Pa sta nije bolje vidjet visoku mrsavu zgodnu zenu, nego neki kepec od metar i zilet...

Zeni nikada nisam rekao ne kad bi kupila stikle, koliko god da treba...:rofl: samo neka nosi...

Posted

ko zna zna... :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Posted

Ma isprika na offu, ali evo jedan primjer:

:wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub:

3440666large.jpg

Sad kad pogledaš kako je štikla čini i sexy i damom u isto vrime, još kad žena ima držanje i zna odat u njima... pa jebeno bi sam sebi oko iskopa kako mi je to extra :thumbsup:

E pa kitu bi ovako dobro izgledala na ovoj slici da je u nekim šlapicama/sandalicama/baletankama :yucky::bag:

Posted
Misliš balerinkama? :D:D:D

Ode ih zovu baletanke; isti vrag, gadno zvuči i jedno i drugo, a i izgleda :lol::lol: But you made your point :D

Posted
Ne kužim zakaj svi toliko mrze te balerinke?! :D Nije da ih nosim, jer ako nisam u tenisicama, onda sam u štiklama, ali svejedno. :D

Zato jer izgledaju gadno, hahah.

Kod žena priznajem samo dva moda - casual za na kavu i po kući (to s tenisicama) i going-out sa štiklama

Eh da, ima i treći "in private" mod; samo štikle i halteri :D maj fejvorit :sweatdrop:

Posted

Ma ajde, ako idem van s namjerom da se iščagam, sigurno neću obuti štikle. :D

Ali dobro, ja sam tenisica freak i da mogu, imala bi jednu veeeeliku kuću samo sa tenisicama, pa ajde. :D Meni se oprašta. :D:D:D:D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...