tigar_87 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ova mala u kožnim tajicama je bila uf rekao sam joj da me ometa u gledanju drifta
charger Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 lol ova sa prve slike frendu prenjela HPV... stoga bez gume na harpunu ne unutra
J.J Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 lol ova sa prve slike frendu prenjela HPV...stoga bez gume na harpunu ne unutra Tak svejedno kad je to bolest koja je samo kod zena aktivna... a kod muskih JAKO rijetka tj. mi prenosioci ... D:
Joe Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 ova mala u kožnim tajicama je bila ufrekao sam joj da me ometa u gledanju drifta
Peras Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Sunce im je*em u tim tabanušama, di su im štikle!?!?!? :doh:
FlashBack Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Sunce im je*em u tim tabanušama, di su im štikle!?!?!? :doh: Bas to... :notworthy:
Markus Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ja se bar trudim koristiti panning ti nisi bio pa nemas fotki ili ti fotic jos ukomiran? Ma nisam bio ... moro sam na sprovod na Lošinj, javio sam Tonćiju da me nema ... ne boj se, dost mi je krivo bilo
Vilenjak Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ma nisam bio ... moro sam na sprovod na Lošinj, javio sam Tonćiju da me nema ... ne boj se, dost mi je krivo bilo steta, vidimo se onda na sljedecem eventu nadam se :cheers:
stealth Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Sunce im je*em u tim tabanušama, di su im štikle!?!?!? :doh: Majke mi mile...kao tete u vrticu su...petace neke su trebale stavit i to ono barem 12 cm...:lol:
Peras Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Majke mi mile...kao tete u vrticu su...petace neke su trebale stavit i to ono barem 12 cm...:lol: Pa da, bar 10 centi tak, mislin žena izgleda 30% bolje samo radi štikle... još kad joj se noge utegnu i dupe nabije radi visoke pete, uh uh :drink:
Gogach Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Sunce im je*em u tim tabanušama, di su im štikle!?!?!? :doh: Toga na zalost ima malo vise kod vas dolje u splitu.. ps mtr... Sto niza zena, veca stikla, na kraju nije nijedna ispod 180 dole kod vas. ja ostao paf.
TomiTraktor Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Pa da, bar 10 centi tak, mislin žena izgleda 30% bolje samo radi štikle... još kad joj se noge utegnu i dupe nabije radi visoke pete, uh uh :drink: Šta jes jes :notworthy::notworthy:
stealth Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Toga na zalost ima malo vise kod vas dolje u splitu.. ps mtr... Sto niza zena, veca stikla, na kraju nije nijedna ispod 180 dole kod vas. ja ostao paf. Moja zena je skoro visoka kao ja u stiklama, ja imam 190...one mulice se mogu sakrit iza nje u onom kurcu Top modelu kako po drzanju tako i po hodu... Ali zato Vanja izgleda :thumbsup: Pa sta nije bolje vidjet visoku mrsavu zgodnu zenu, nego neki kepec od metar i zilet... Zeni nikada nisam rekao ne kad bi kupila stikle, koliko god da treba...:rofl: samo neka nosi...
Bezimeni Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Pa da, bar 10 centi tak, mislin žena izgleda 30% bolje samo radi štikle... još kad joj se noge utegnu i dupe nabije radi visoke pete, uh uh :drink: ko zna zna... :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Peras Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ma isprika na offu, ali evo jedan primjer: :wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub: Sad kad pogledaš kako je štikla čini i sexy i damom u isto vrime, još kad žena ima držanje i zna odat u njima... pa jebeno bi sam sebi oko iskopa kako mi je to extra :thumbsup: E pa kitu bi ovako dobro izgledala na ovoj slici da je u nekim šlapicama/sandalicama/baletankama :yucky::bag:
jabolchica Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 E pa kitu bi ovako dobro izgledala na ovoj slici da je u nekim šlapicama/sandalicama/baletankama :yucky::bag: Misliš balerinkama?
Peras Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Misliš balerinkama? Ode ih zovu baletanke; isti vrag, gadno zvuči i jedno i drugo, a i izgleda :lol::lol: But you made your point
jabolchica Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ne kužim zakaj svi toliko mrze te balerinke?! Nije da ih nosim, jer ako nisam u tenisicama, onda sam u štiklama, ali svejedno.
Peras Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ne kužim zakaj svi toliko mrze te balerinke?! Nije da ih nosim, jer ako nisam u tenisicama, onda sam u štiklama, ali svejedno. Zato jer izgledaju gadno, hahah. Kod žena priznajem samo dva moda - casual za na kavu i po kući (to s tenisicama) i going-out sa štiklama Eh da, ima i treći "in private" mod; samo štikle i halteri maj fejvorit :sweatdrop:
jabolchica Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ma ajde, ako idem van s namjerom da se iščagam, sigurno neću obuti štikle. Ali dobro, ja sam tenisica freak i da mogu, imala bi jednu veeeeliku kuću samo sa tenisicama, pa ajde. Meni se oprašta. :D
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now