Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Nero

Full members
 • Content Count

  1,022
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Nero last won the day on February 11

Nero had the most liked content!

Community Reputation

1,229 Excellent

About Nero

 • Rank
  Neprilagođen

Personal Information

 • Interesi
  Fjaka

Recent Profile Visitors

886 profile views
 1. Subota Nedjelja Skupilo se dosta motora za Neum i ćevape Most sa aliexpresa Aprilia je apsolutna bolest. Apsolutna. Ne znam, totalno sam opčinjen. Da sam niži i lakši, tražio bi način da je se dokopam.
 2. Razmisli kako ćeš koristiti taj auto i onda idi dalje. Ako nešto spržiš, 1300 eur i imaš standalone. Karbovi će te koštati 1000 kako god okreneš.
 3. Sav ''custom'' rad na autima košta. Mislim da za ove ''prizemne'' projekte kakve slažemo ti i ja nema isplativosti dati ikom drugom da ti slaže. Mislim, možeš platiti sve, al će te koštati koliko je malo tko spreman platiti. Vrijeme je samo pitanje novca
 4. Ako imaš ''majstora'' onda traži original instalaciju i ECU. I da, dva dupla traže usisnu za dva dupla (200 eur ako postoji za tvoj motor, ili ručni rad koji te isto toliko ispadne). Dva dupla (40tke) će bit oko 500 eur i one su OK za taj motor (45 bi bile bolje, one su oko 700 eur). Trošit će (u ganjačini) sigurno više od injectiona, al bi trebao imati bolji odaziv i nešto više snage, ako je dobro složen. Uz to, računaj da ćeš se morati igrati s diznama (to isto košta), prilagodba sajle od gasa, pumpa goriva (električna za karbove ili vakuumska). Računaj oko 1000 eur plus ruke. I to ako imaš majstora koji zna što radi s njima. Rezultat može biti i loš ako se ne odradi kako spada. Da moj auto nije ''star'' i nekako su mi karbovi period correct, već odavno bi išao na standalone. Ako je to auto koji planiraš dosta voziti kao daily, traži instalaciju negdje. Ili presloži svoju. Ili idi na standalone (isto te košta). Edit: Ima instalacija na ebayu, npr: https://www.ebay.com/itm/Nissan-Silvia-CA18-Engine-Loom-Harness/264587925339?hash=item3d9aab575b:g:R0MAAOSwk1hc1RFJ Stvarno dobro razmisli o svemu
 5. Ima li razvodnik? Ako ima, znam da nema frke. Meni je tako sada u e21 (motor je iz e30, 318i). Ako nema razvodnik, ne znam da li radi paljenje kad su sve ostale funkcije eliminirane. Ako ne radi, imaš uvijek kombinaciju megajolt i fordov edis (300-400 eur troska).
 6. rekao bih, kako je, tako je Kakav motocikl, takva i boja
 7. Ovo je BMW boja. Hondina ponuda što se XX/X11 tiče nije dovoljno atraktivna. IMHO naravno
 8. Pozdrav, bio je Victory Blue boje i to mi nije baš, pa sam ga obojao u Black Sapphire Metallic i sad je dosta bolji
 9. Nije ni ovdje vruće, ruke mi se smrznu nakon sat vremena vožnje. Asfalt je hladan i ne može se baš 'živo'' vozit, al je i dalje gušt.
 10. Trenirati se mora Kad sam kupio X11, mislio sam isti dan zamijeniti gumu (bivši vlasnik je poravnao sredinu skroz), nakon 3000 Km ću to i učiniti Tek kad provozam X11, opet skužim koliko je CBR jeben motor.
 11. Internet ratovi, šahovski potezi....za jedan topic o nekoj tuning radioni na Balkanu? Zanimljivo. Uz ''trening vještina sukobljavanja'', dodaj i učenje pravilnog korištenja palatala i interpunkcijskih znakova.
 12. Nije mi jasno par stvari. 1. Kako se Hicu više da? Konstantno natezanje s nekim. 2. Flex očito zna/načuo je nešto. Zašto igranje mačke i miša, natezanje kroz postove, umjesto da samo napiše Džoni iz Drača je ugradio polovnu turbinu sa golfa 2 gtd, a ti Hic prodaješ muda pod bubrege.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...