Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Nero

Full members
 • Content Count

  890
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Nero last won the day on September 19

Nero had the most liked content!

Community Reputation

790 Excellent

About Nero

 • Rank
  Neprilagođen

Personal Information

 • Ime i prezime
  Domagoj Roso
 • Lokacija
  Zg/St
 • Vozilo
  Ducati 999 / Mini Cooper
 • Interesi
  Fjaka

Recent Profile Visitors

748 profile views
 1. Tko je Jaret? Tko ga je sastavljao, Radman?
 2. Ovo iz Hrginog posta smije po pješačkoj? Stvarno
 3. Osiguranje za skuter od 50ccm3 je 100 Kn, tehnički još 100-200. Skuter nađeš za 500 eur (prvi runneri ili NRG MC3) Čemu ovo? Električni romobil još koliko toliko kužim.
 4. Sve sam osvojio. Nakon hrpe preticanja kroz suprotni smjer u desnim nepreglednim zavojima.
 5. Ovaj vikend bila Alpe Adria, nisam bio načisto da li da idem. U petak, nakon posla, upalio motor i krenuo: Stao na standard lokaciju, odmorište 10tak Km prije Karlobaga. Na Grobnik stigao oko 21, tamo je moja ekipa spremila gradele (trebalo mi je 3,5 h starom cestom, dva stajanja, jedno tankanje do gore). Sutradan se nisam mrdnuo sa staze, ljudi nije bilo puno (nažalost), al su momci, bez obzira na to, jebeno vozili. Navečer napravio mali midnight run kroz rijeku, prošetao CBR-a zaobilaznicom U nedjelju se probudio ranije, da opet odvozim Plominku, imam jako lijepe uspomene na nju Povratak magistralom u St, opet trajalo 3,5 sata, pauza u Karlitosa. Motor postojan Nadolio pola litre ulja i gassss
 6. Ovaj ispred njega ne pokušava biti brz, brz je. Sudeći po tvojim gumama, ne bi ga mogao ni blizu pratiti. Što se same vožnje tiče, malo rano ulazi u zavoj, al nikakva drama. Zapravo je najveća razlika između njegove i BM-ove vožnje to što je čovjeku na GS-u bijela crta zid. Ni kad može opušteno u suprotni, ostaje u istoj traci.
 7. Malo opet na Željavi Nakon povratka je vratio u stock oklope, kupljen full akrap, ponovno mapirana. Na Željavi sva tri motora išla 299
 8. Ovo je bivši prikin na slici (prodan neki dan u Dubrovnik). Njegov nije ni štucnija u 20-30 tisuća Km i tako mi je jeben...skoro ga kupija od njega, al cijelo vrijeme vučem kočnicu jer mi ne treba promjena motora (osim iz dosade). To me je dosta mučilo (puno kvarova po iskustvima s neta), al njegov stvarno nije ništa u cijeloj eksploataciji.
 9. CB1000R Meni ta Multistrada je toliko ružna da nikad ne bi na nju sjeo. Sve da je najbolji motor u svemiru. Ovisi sve o tvom budžetu. Na ovo sam sjeo i ovo mi je isto apsolutni vrhunac: I ovo: Ako je budžet issue, ovo:
 10. Slick po cesti je smrt! Malo iza brda dok su teroristi uz more. Nisu me pitali za tablicu
 11. Sampion na cesti, pickica na stazi Ovaj put je prezivjela bez dodatnih oziljaka. Napokon sam izasao na stazu bez grca i kruzio na 1:66 (nisam mjerio vrijeme jer sam znao da ce me to natjerati da tjeram gdje ne treba). Jednu ''situaciju'' imao u dugom lijevom zavoju prije Zagrebackog, skoro pomeo covjeka na 200+ . Inace, unatoc vrucini i guzvi, bilo super. Treba jos puno trenirati.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...