Blade Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 imam doticni radio, i na njemu imam opciju aux al kad nekaj spojim da slusam preko auxa sviraju mi samo zadnji zvucnici.zna li tko mozda sta da napravim da bi mogo prek tog radija normalno slusat prek auxa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Trebali bi ti normalno raditi i prednji i zadnji zv. preko auxa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Trebali bi ti normalno raditi i prednji i zadnji zv. preko auxa.. :doh::doh::doh::drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Opet si retardiran? :lol: Ne moze nista napraviti jer je radio neispravan,jedino servis. Odi tiskati letke,a autoakustiku pusti majstorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 hm... ima li mozda ko takav radio da pogleda kod sebe kako njemu radi?? hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Rijeseno moze lock ... sve radi kak spada al mu treba kabal koji sam napravio Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 kako si rjesio imam slican problem...ja sam sebi uzeo za jvc kabal koji ide umjesto cd changera...i imam izlaz za ipod, i kada to ustekam svira samo prednji desni i to prilicno tiho, odvrnem do 50(maks) i ono tinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 kako si rjesio imam slican problem...ja sam sebi uzeo za jvc kabal koji ide umjesto cd changera...i imam izlaz za ipod, i kada to ustekam svira samo prednji desni i to prilicno tiho, odvrnem do 50(maks) i ono tinja One pinove na koje se spaja taj kabal za cd changer i ipod sam ispitivao dok nisam nasao ulaz lijevi+ ,ulaz lijevi - , ulaz desmi+ i ulaz desni - . Raskopo obivni aux kabal ostavi si gore samo musku stranu jer mi to ide u mob a zice spojio na te pinove i eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Opet si retardiran? :lol: Ne moze nista napraviti jer je radio neispravan,jedino servis. Odi tiskati letke,a autoakustiku pusti majstorima. Rijeseno moze lock ... sve radi kak spada al mu treba kabal koji sam napravio :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Nije covjek dobro slozio to (ili sta vec) i zato nije radilo, pretpostavka je da je on sve bio dobro slozio i da je radio neispravan, kao sto sam i napisao. Ali dobro sto si se TI (covjek sa enormno velikim iskustvom u autoakustici :doh: ) javio u temi i covjeku rekao jednu korisnu oko tog problema sa radiom. Btw, odi tiskati letke Btw2, i dalje cekam svoj poster Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 A treba mi iskustvo da mu napišem Trebali bi ti normalno raditi i prednji i zadnji zv. preko auxa.. ...pa i Blade zna da BI TREBALI, zato on smatra problemom to što ne rade i pita kako to otkloniti :lol: Ciki, Ciki :lol: Btw. radim nekaj Btw2 i dalje češ čekati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 I dobije savjet kako da to rijesi, da ga odnese na servis! Nisam ni sumnjao da cu cekati... Biti ce da je dugacak red ispred tiskare... A ja mislio da frendovi za frendove rade preko reda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 I dobije savjet kako da to rijesi, da ga odnese na servis! Vrištiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now